Ιωάννα Μπέλλα: Εκτός 20άδας στο διαγωνισμό για τη Miss Universe
Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα: Εκτός 20άδας στο διαγωνισμό για τη Miss Universe

Ιωάννα Μπέλλα: Εκτός 20άδας στο διαγωνισμό για τη Miss Universe

Δεν τα κατάφερε η Ιωάννα Μπέλλα να προκριθεί στην 20άδα του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Miss Universe 2018. Miss Universe 2018 αναδείχτηκε τελικά η υποψήφια από τις Φιλιππίνες, Catriona Grey.

Η 24χρονη καλλονή βρέθηκε στην τριάδα μαζί με τις διαγωνιζόμενες από τη Νότια Αφρική και τη Βενεζουέλα και τελικά φόρεσε το στέμμα.

Πικραμένη η Μπέλλα

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η Ιωάννα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  Happy Day και δήλωσε πικραμένη: “Δεν ήμουν καλά. Έβλεπα διάφορα άρθρα, εκπομπές που με κράζανε, που έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα… Ήρθα στην Ταϊλάνδη να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και η Ελλάδα μου έδειξε αυτό το πρόσωπο. Έβλεπα όλα αυτά και στεναχωριόμουν. Δεν ήμουν καν εκεί να υπερασπίσω τον εαυτό μου”, δήλωσε η Σταρ Ελλάς.

Παρόλα αυτά η συμμετοχή της της άφησε ωραία συναισθήματα. «Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ήταν φέτος από όλες τις χώρες πάρα πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα. Δεν πειράζει, νιώθω πολύ όμορφα. Κρατάω μόνο τα καλά”. “Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν, γενικά, άλλα πράγματα” υποστήριξε η Σταρ Ελλάς ενώ δήλωσε στενοχωρημένη που δεν μπήκε στην 20άδα ούτε η Μις Ισπανία, που ήταν φαβορί όπως λέει και η Μις Κολομβία.

Σε ερώτηση αν το περίμενε ότι θα αποκλειόταν από την 20άδα είπε: “Πίστευα ότι θα είμαι στην 20αδα, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί ήταν 94 χώρες. Ήταν κάποιες χώρες που διακρίνονται κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό».

Το πρώτο άτομο που μίλησε μετά τα καλλιστεία ήταν η μητέρα της, η οποία την προέτρεψε να μη στεναχωριέται.