Ιωάννα Μπέλλα: Στην Ταϊλάνδη για το Miss Universe 2018
Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα: Στην Ταϊλάνδη για το Miss Universe 2018

Ιωάννα Μπέλλα: Στην Ταϊλάνδη για το Miss Universe 2018

Στην Ταϊλάνδη για τον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς «Miss Universe 2018», που θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου, βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες η Ιωάννα Μπέλλα. Η Σταρ Ελλάς εκπροσωπεί τη χώρα μας έχοντας υψηλές προσδοκίες και με στόχο να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές διαγωνιζόμενες.

https://www.instagram.com/p/Bq2ZS7pH-Tv/

Η μελαχρινή καλλονή είναι λάτρης των social media και ενημερώνει τους followers της για τις προετοιμασίες της στον διαγωνισμό και την ξενάγηση με άλλες εστεμμένες στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

https://streamable.com/su2a6

https://www.instagram.com/p/Bq0WwHEnVoQ/

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία InstaStory της, φαίνεται να ζητά την ευχή βουδιστή μοναχού από τον θρησκευτικό ναό που επισκέφθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ,

https://streamable.com/l9334

https://www.instagram.com/p/BqwwKo1HDwE/

Η Ιωάννα Μπέλλα μπορεί να είχε αποκλειστεί από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, αλλά εν τέλει αυτό δεν της έκανε κακό μιας και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, που της έδωσε το εισιτήριο για το Miss Universe!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 1952 και η μοναδική Ελληνίδα που έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο της Μις Υφήλιος είναι η Κορίνα Τσοπέη το 1964. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, είχε τα δικαιώματα του διαγωνισμού Μις Υφήλιος (Miss Universe) από το 1996 ως το 2015.