#InstaCelebs: Οι κυριακάτικες στιγμές της Α. Οικονομάκου και τα θαλασσινά της Μ. Μπεκατώρου
Ελλάδα

#InstaCelebs: Οι κυριακάτικες στιγμές της Α. Οικονομάκου και τα θαλασσινά της Μ. Μπεκατώρου

#InstaCelebs: Οι κυριακάτικες στιγμές της Α. Οικονομάκου και τα θαλασσινά της Μ. Μπεκατώρου

Μπορεί η Δευτέρα να σημαίνει τη νέα εβδομάδα, όμως οι αναρτήσεις στο instagram έχουν ακόμη μια γλυκιά ραστώνη Κυριακής. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς του απλούς χρήστες των social media, αλλά και για τους Celebrities που τρελαίνονται να μοιράζονται τέτοιες στιγμές με τους followers του.

Από τις θαλασσινές πόζες της Αθηνάς Οικονομάκου και της Ευαγγελίας Αραβανή, ως την έξοδο της Μαρίας Μπεκατώρου για θαλασσινά, αυτές είναι οι αναρτήσεις που μας έκαναν “κλικ”.

#ProudToBeGreek

Η Αθηνά Οικονομάκου κατέβηκε παραλία το πρωί της Κυριακής και δεν έχασε ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με φόντο την υπέροχη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/BqCyuEenI6U/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR3NK8A_Zzi6S5ZFwI8ctSaRuzAX6eoV8Dj3vrTdl_s3sEO6UCAzL4Aka8M

#AlwaysOnSunday

Τον ήλιο της Κυριακής απόλαυσε και η Ευαγγελία Αραβανή, μαζί με ένα φλιτζάνι μυρωδάτο καφέ.

https://www.instagram.com/p/BqCk65CAmzi/?fbclid=IwAR3XZ45YkzFrUdOr_KY-u-MzOVePdcnWo9x2HZQQtsWCAZaKZhm0PyxKKB0

#LazySunday

Η Δούκισσα Νομικού είχε καιρό να μας δώσει μια γεύση από τον αξιολάτρευτο σκύλο της, τον Hooch. Κι εκείνος επέλεξε να απολαύσει τον ήλιο και την ξεγνοιασιά της Κυριακής.

https://www.instagram.com/p/BqCWCWnno_G/

#EatingAround

Με κυριακάτικη διάθεση και ο Βασίλης Καλλίδης που συνόδευσε τη φίλη του Μαρία Μπεκατώρου στο εστιατόριο “Μικρές Κυκλάδες” για εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες.

https://www.instagram.com/p/BqA6iHJhNx3/

#TryfonaStop

Λίγο πριν ανέβει ξανά στη σκηνή, τη δεύτερη Κυριακή του “Μαριχουάνα Stop!”, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δίνει μια γεύση από τα καμαρίνια. Η έκπληξη βέβαια έρχεται όταν αποκαλύπτεται ποιος είναι ο κύριος που ψεκάζει με μανία τα μαλλιά της ηθοποιού. Μιλάμε φυσικά για τον Τρύφωνα Σαμαρά.

#SundaysTheater

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποφάσισε να πάει θέατρο. Η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” επέλεξε την παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” με τους Κατερίνα Γερονικολού και Ορέστη Τζιόβα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Από την ανάρτησή της στο Insta Story συμπεραίνουμε πως έφυγε ευχαριστημένη.

#Icon&Angel

Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου έλαμψε στην πασαρέλα του show της Victoria’s Secret, η Kendall Jenner μας ενημερώνει πως ανακηρύχθηκε Icon Of The Year στα Revolve Awards.

https://www.instagram.com/p/BqAuTqlDsA4/?fbclid=IwAR1J5Pb1rQBDj6efarJIjWHR4X_F71qs1LoV988pW9IJppZpm3SCjLaaVkM