#InstaCelebs: Το “αντίο” του The Rock στον Stan Lee και το τρακτέρ του Γ. Τσιμιτσέλη
Ελλάδα

#InstaCelebs: Το “αντίο” του The Rock στον Stan Lee και το τρακτέρ του Γ. Τσιμιτσέλη

#InstaCelebs: Το “αντίο” του The Rock στον Stan Lee και το τρακτέρ του Γ. Τσιμιτσέλη

Οι διάσημοι συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές με τους φίλους τους στο instagram και εμείς επιλέγουμε τις αναρτήσεις τους που μας μοιάζουν πιο ενδιαφέρουσες. Από την βόλτα με τρακτέρ του Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην προετοιμασία για βουτιά μέσα στο Νοέμβρη του Σάκη Τανιμανίδη. Κι από εκεί, στην αξιολάτρευτη φωτογραφία της κόρης της JLo, αγκαλιά με την κόρη του νέου της συντρόφου και το “αντίο” του The Rock στον αξέχαστο Stan Lee.

Αυτά είναι τα Instagram Post που μας κίνησαν το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες.

#AllINeed

Τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Την απάντηση μας δίνει η Καλομοίρα και δεν είναι άλλη από παπούτσια, κρασί και πολλή σοκολάτα!

https://www.instagram.com/p/BqHS5_dF4Ft/?utm_source=ig_web_copy_link

#ThankHeavenForLittleGirls

Γράφοντας «sugar and spice and everything nice», η JLo μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία που η κόρη της Emme Maribel είναι αγκαλιά  με την κόρη του συντρόφου της Alex Rodriguez, Ella.

https://www.instagram.com/p/BqEayPWA3mV/?utm_source=ig_web_copy_link

#BabyItSColdOutside

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο τολμηρός όσο ο Νϊκος Οικονομόπουλος, κι αποφασίζει να βάλει στολή για να πέσει στο νερό. Αυτή όμως κολλάει πεισματικά στη γάμπα του κι εκείνος μοιράζεται τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/BqHrGo_gtOW/?utm_source=ig_web_copy_link

#MyLittleBean

Έτσι αποκαλεί ο Justin Bieber την αγαπημένη του Hailey Baldwin, κάνοντας τις Beliebers του να στεναχωριούνται. Εδώ, σε μια πολύ τρυφερή στιγμή τους.

https://www.instagram.com/p/BqH5gXVHzGX/?utm_source=ig_web_copy_link

#LetTheBattlesBegin

Λίγες ώρες πριν τα πρώτα battles του The Voice, ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη διαδικασία επιλογής των ζευγαριών που θα βρεθούν αντιμέτωπα στη σκηνή.

https://www.instagram.com/p/BqHr9H1j_Zd/?utm_source=ig_web_copy_link

#TillTheLastDrop

Ένα throwback (κι ας μην είναι Πέμπτη) έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Ποιμενίδης από το καλοκαίρι, όταν και βρέθηκε στον Όλυμπο με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παρθένα Ζωή» και φίλη του, Ευγενία Σαμαρά. Μέχρι την τελευταία γουλιά λοιπόν…

https://www.instagram.com/p/BqH9impn3t-/?utm_source=ig_web_copy_link

#RipStanLee

Το δικό του «αντίο» στον Stan Lee είπε ο Dwayne Johnson, γνωστός και ως The Rock. Όπως είπε ο “Fast & Furious” ο πατέρας των υπερηρώων είχε μια ζεστή αγκαλιά για εκείνον στο ξεκίνημά της καριέρας του. Ο συνιδρυτής της Marvel πέθανε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου σε ηλικία 95 ετών.

https://www.instagram.com/p/BqGHnxPBkPj/?utm_source=ig_web_copy_link

#MpesMesToKabriole

Τα γυρίσματα του Bachelor 3 συνεχίζονται κι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του Νίκο Βουρλιώτη, Μελέτη Ηλία και Θανάση Βισκαδουράκη πάνω σε τρακτέρ. Σε τι περιπέτειες μπλέκει άραγε αυτή τη φορά η παρέα;

https://www.instagram.com/p/BqHMxdKAsni/?utm_source=ig_web_copy_link