#InstaCelebs: Από το καβουράκι του Οικονομόπουλου στο κούρεμα του Πετρούνια
Ελλάδα

#InstaCelebs: Από το καβουράκι του Οικονομόπουλου στο κούρεμα του Πετρούνια

#InstaCelebs: Από το καβουράκι του Οικονομόπουλου στο κούρεμα του Πετρούνια

Η Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα, ένας ταξιτζής αλλιώτικος από τους άλλους, το restart του Ηλιά Βρεττού, ο βασιλιάς της καρδιάς της Καίτης Γαρμπή, η προπόνηση του Αποστόλη Τότσικα και όσα ακόμη πέρασαν από την οθόνη του Instagram και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

#IAmBecoming

Με αφορμή το βιβλίο της Becoming, η πρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α. Michelle Obama, έδωσε συνέντευξη στην Oprah Winfrey για το περιοδικό Elle. Κάποιες από τις φωτογραφίες της ανέβασε σε insta-album η διευθύντρια του περιοδικού Nina Garcia.

https://www.instagram.com/p/BqFhlIDnxZX/?utm_source=ig_web_copy_link

Παράλληλα, η ίδια η Oprah μιλάει για το βιβλίο σε video που ανέβασε.

https://www.instagram.com/p/BqFS5xYBM5U/?utm_source=ig_web_copy_link

#OVasiliasTisKardiasMas

Τα 19 έκλεισε ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρης. Η «ελληνίδα μάνα» έστειλε τις ευχές και μέσω Instagram, με μια φωτογραφία που δείχνει πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι.

https://www.instagram.com/p/BqEzNXwgoii/?utm_source=ig_web_copy_link

#GuessWhoSBack

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ο Ηλίας Βρεττός, επιστρέφει – εκτός από σωματικά – και δισκογραφικά. Με αφορμή το δίσκο του «Σωστό μου Λάθος», που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, δίνει το δικό του θετικό μήνυμα στους followers του: «Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και το σωστό και το λάθος είναι δύο έννοιες υποκειμενικές, μα εξίσου δημιουργικές. Έτσι και εγώ προσπαθώ να κάνω το σωστό της καρδιάς και της συνείδησής μου ακόμα κι αν φαντάζει λάθος σε πολλούς!».

https://www.instagram.com/p/BqE4ixXAyqt/?utm_source=ig_web_copy_link

#PigaineMeOpouTheleisTaxitzi

Μια σκηνή από τα γυρίσματα του Bachelor 3 μοιράστηκε στο Instagram ο Δημήτρης Σταρόβας, που θα κάνει τον ταξιτζή. Όπως διαβάζουμε στα σχόλια, αρέσει πολύ στους φίλους του αυτός ο ρόλος.

https://www.instagram.com/p/BqDCbCEh8ne/?utm_source=ig_web_copy_link

#InternationalManSDay

Γνωστός για την αδυναμία του σε παντός τύπου έρευνες και παγκόσμιες ημέρες, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας, υπενθυμίζει στους φίλους του ότι στις 19 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα και τους καλεί να τη γιορτάσουν όπως της αρμόζει.

https://www.instagram.com/p/BqFkAz0Bjfq/?utm_source=ig_web_copy_link

#TrainingWithTheBest

Ένα βίντεο από την προπόνηση box του συζύγου της, Αποστόλη Τότσικα, με τον Γρηγόρη Μάλλιο δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη.

https://www.instagram.com/p/BqFPqqUh7XX/?utm_source=ig_web_copy_link

#SummerIsStillOn

Μεσημεριανό μπανάκι και περίπατο στη θάλασσα έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Του λόγου το αληθές, στο insta-story που ανέβασε φαίνεται να παίζει ξυπόλητος στο νερό με ένα καβουράκι.

https://streamable.com/mafm4

#NewHairNewBegginings

Repost το insta-story της Βασιλικής Μιλλούση έκανε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, η οποία τον τραβούσε βίντεο τη στιγμή που κουρευόταν. Λίγες μέρες πριν και μετά την κατάκτηση του χρυσού παγκόσμιου μεταλλίου, ο γνωστός αθλητής χειρουργήθηκε επιτυχώς στο Annecy της Γαλλίας και πλέον αναρρώνει στην Ελλάδα.

https://streamable.com/u1ovx

#MarihouanaStop

Ο Γιώργος Πάντζας, πρωταγωνιστής της ταινίας «Μαριχουάνα Stop!» του 1971, πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση στο Gazi Theater και φωτογραφήθηκε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το στιγμιότυπο είναι στο insta-story της ηθοποιού.