Φωτιά στην Καλιφόρνια: Οι σταρ του Hollywood εκκενώνουν τα σπίτια τους
Ελλάδα

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Οι σταρ του Hollywood εκκενώνουν τα σπίτια τους

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Οι σταρ του Hollywood εκκενώνουν τα σπίτια τους

Η καταστροφική πυρκαγιά στην Καλιφόρνια έχει ήδη κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα, αλλά και κτίρια. Η μία μετά την άλλη, οι πόλεις εκκενώνονται, με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλείψει τις εστίες του περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι. Ανάμεσά τους και αρκετοί διάσημοι του Hollywood, που διέθεταν σπίτια στο Μαλιμπού και σε άλλες περιοχές της πανέμορφης πολιτείας της Καλιφόρνια.

Εκκένωσαν τα σπίτια τους οι Kardashian

Το σπίτι της Caitlyn Jenne, πρώην συζύγου της μητέρας των Kardashian Kris Jenner, στο Μαλιμπού, κάηκε ολοσχερώς. Ωστόσο, η μάνατζερ της περσόνας και πρώην Ολυμπιονίκη διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

Και οι τρεις αδερφές Kardashian αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους την Παρασκευή, καθώς η φωτιά προχωρούσε απειλητικά προς τις περιουσίες τους. Η Kim ανάρτησε βίντεο από τις φλόγες που απειλούσαν το Calabasas. Λίγο αργότερα ενημέρωνε τους ακολούθους της πως μάζεψε τα πράγματά της και εγκατέλειψε το σπίτι της στο Hidden Hills.

“Έμαθα πως οι φωτιές έπληξαν την περιουσία μας, στο σπίτι στο Hidden Hills, αλλά τώρα σταμάτησαν” έγραψε αργότερα στο twitter. “Δεν φαίνεται να χειροτερεύει η κατάσταση. Ο Θεός είναι καλός. Προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς. Πυροσβέστες, σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που κάνετε ό, τι μπορείτε για να είμαστε ασφαλείς”

Αντίστοιχα και η αδερφή της Kourtney, ενημέρωσε στο instagram πως εγκαταλείπει το σπίτι της. “Εύχομαι όλοι να είναι ασφαλείς και προστατευμένοι από τις φωτιές. Όχι Calabasas για απόψε”.

Τέλος, η μικρότερη των Kardashian, Khloe, εγκατέλειψε τη δική της οικία στο Μαλιμπού μαζί με την μικρή της κόρη True. “Προφανώς είναι όλα ό, τι πιο σημαντικό για εμένα” σημείωσε για το μωρό της.

Το tweet αγωνίας του Charlie Sheen

Ο ηθοποιός Charlie Sheen εμφανίστηκε στο twitter ανήσυχος, καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, Martin και Janet. Αργότερα, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX11, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε πως οι δικοί του είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς.

Εγκατέλειψε το σπίτι της η Lady Gaga

Και η Lady Gaga ενημέρωσε πως κλήθηκε να αφήσει το σπίτι της στο Μαλιμπού, το πρωί της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους “αληθινούς ήρωες” όπως αποκάλεσε τους άνδρες της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και τους εργαζόμενους στις πρώτες βοήθειες. “Κάθομαι μαζί με πολλούς από εσάς, διερωτώμενη αν το σπίτι μου θα καεί από τις φωτιές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε μαζί και ο ένας για τον άλλο” έγραψε σε tweet της.

Έκκληση για βοήθεια από την Alyssa Milano

Το σπίτι της όμως εγκατέλειψε και η Alyssa Milano, που το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, μέσα από την ενεργό δράση της στο κίνημα #MeToo. “Έπρεπε να εγκαταλείψω το σπίτι μου. Πήρα τα παιδιά μου, τους σκύλους μου, τον υπολογιστή και τις Doc Marten μπότες μου. (Ο άνδρας μου είναι στη Νέα Υόρκη)” σχολίασε.

Αργότερα η ηθοποιός του Charmed απηύθηνε έκκληση για τη σωτηρία πέντε αλόγων που κινδύνευαν από τη φωτιά. Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια τα ζώα διασώθηκαν και είναι καλά.