Ελένη Μενεγάκη: Με τις κόρες της στη χιονισμένη αυλή της
Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Με τις κόρες της στη χιονισμένη αυλή της

Ελένη Μενεγάκη: Με τις κόρες της στη χιονισμένη αυλή της

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μας συνηθίζει σε προσωπικές στιγμές στα social media. Πολύ περισσότερο όταν αυτές αφορούν στα παιδιά της, τα οποία προσπαθεί να κρατήσει όσο γίνεται πιο μακριά από τη δημοσιότητα. Η έλευση όμως του χιονιά, που έντυσε την αυλή της στα λευκά, “έλιωσε” τις όποιες αντιστάσεις της. Η παρουσιάστρια, αφού μας παρουσίασε το χιονισμένο της κήπο, το πρωί της Τρίτης ανάρτησε στο Instagram ένα ακόμη βίντεο από την αυλή της.

Σε αυτό, οι κόρες της Βαλέρια και Μαρίνα απολαμβάνουν το χιόνι και η περήφανη μαμά, κινηματογραφεί τις στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BsXXkY7oNGJ/

Η μικρή Βαλέρια ήταν άλλωστε εκείνη, που προ ημερών, είχε ενημερώσει on air τη διάσημη μητέρα της πως στο σπίτι τους στα Μελίσσια είχε ξεκινήσει να χιονίζει. Ωστόσο, τότε το χιόνι δεν ήταν αρκετό για παιχνίδια στον κήπο.

Οι instagram στιγμές της Ελένης Μενεγάκη

Το τελευταίο διάστημα, η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να μας δίνει μικρές στιγμές από την προσωπική της ζωή. Αυτή που με τόση σπουδή πάλευε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει μακριά από τα εξώφυλλα των περιοδικών. Στα μέσα Δεκέμβρη, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο. Οι δυο τους, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, είχαν πάρει το πλοίο από τη Ραφήνα και ταξίδεψαν στον προσωπικό τους παράδεισο, την Άνδρο.

https://www.instagram.com/p/BrYVmzGA1Rx/