H Έλενα Παπαρίζου στο ΟΚ!: «Η αγάπη είναι λαχείο στη ζωή»
Ελλάδα

H Έλενα Παπαρίζου στο ΟΚ!: «Η αγάπη είναι λαχείο στη ζωή»

H Έλενα Παπαρίζου στο ΟΚ!: «Η αγάπη είναι λαχείο στη ζωή»

Έχουν περάσει 13 χρόνια από την πρώτη της φωτογράφιση της για το περιοδικό ΟΚ!. Η Ελληνίδα ποπ σταρ και coach του The Voice, Έλενα Παπαρίζου, φωτογραφίζεται αυτή τη φορά από την Ιωάννα Τζετζούμη και δίνει συνέντευξη στον Αστέρη Κασιμάτη.  Μιλάει για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, τη φετινή συνεργασία της με τη Μαρινέλλα, το φως που αναζητά στη ζωή της και κλείνει κάνοντας έναν απολογισμό ζωής: «Έχω πάρει και λιγότερα, αλλά και περισσότερα από όσα μου αξίζουν» αναφέρει.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή σου που ζούσες στα σκοτάδια ή πάντα επέλεγες το φως;

Όλοι οι άνθρωποι περνάµε διάφορες φάσεις, το θέµα είναι να βρίσκουµε τον δρόµο για να ξαναβρίσκουµε το φως στη ζωή µας. Γιατί άµα το σκεφτείς και καλά, ο Θεός εκεί µας θέλει, στο φως.

Εσύ, φαντάζοµαι, πάντα αναζητούσες το φως στη ζωή σου…

Εννοείται, και ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ.

Γιατί τώρα;

Γιατί αντιλαµβάνοµαι το πόσο πιο ευτυχισµένη είµαι και πόσο πιο πολύ κάνω ευτυχισµένους τους ανθρώπους που πραγµατικά µε αγαπάνε.

Στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκες σε δικαστική διαµάχη, που ήταν και πρωτόγνωρο γεγονός για σένα. Αισθάνθηκες ότι διαστρεβλώνεται η δηµόσια εικόνα σου;

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική ∆ικαιοσύνη, γιατί νιώθω ότι δικαιώνοµαι, και θα συνεχίσω να της έχω εµπιστοσύνη. Μόνο αυτό θέλω να σου απαντήσω.

Φέτος συνεργάζεσαι µε τη Μαρινέλλα. Ποια είναι τα συναισθήµατά σου γι’ αυτή τη συνεργασία;

Η Μαρινέλλα είναι η Μαρινέλλα της καρδιάς µας. Είναι από τις πιο µεγάλες ερµηνεύτριες. Εµένα η πρώτη δυνατή εικόνα που έχω της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι ∆ώσ’ µου το αθάνατο νερό. Θυµάµαι τον εαυτό µου µικρή να λέω ότι εγώ θα γίνω σαν κι αυτήν. Πάντα τη θαύµαζα. Όταν δέχτηκα την πρότασή της, έτρεµαν τα πόδια µου. Της έχω τεράστιο θαυµασµό. Τη µελετάω. Είναι απίστευτη. Αυτό που µε εντυπωσιάζει ακόµη περισσότερο είναι πόσο απλά µάς χαρίζει ό,τι έχει µέσα της, και σε επαγγελµατικό επίπεδο αλλά και ως άνθρωπος. Είναι σκέτη απόλαυση και µόνο όταν µε κοιτάει. Όταν ακουµπάει το χέρι της πάνω µου. Είναι µια γυναίκα µε τόσο θετική αύρα, µε τόση ειλικρίνεια, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό µε άλλο συνάδελφο.

Αναζητούσες συνοδοιπόρο στη ζωή σου εκτός του χώρου σου;

Όπως έχει γράψει και ο αγαπηµένος µου Νίκος Καρβέλας, «µην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει». Πιστεύω ότι έτσι είναι. Η αγάπη είναι λαχείο στη ζωή.

Τι θαυµάζεις περισσότερο στον Ανδρέα;

Είναι απίστευτα ευγενικός και τρυφερός. Στα χέρια του νιώθω απίστευτα θηλυκό.

Διαβάστε περισσότερα στο επετειακό τεύχος του ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη σε όλη την Ελλάδα

Το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί

Το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί