Βίκυ Χατζηβασιλείου: Διαψεύδει τις φήμες για τον Alpha
Αποκλειστικά

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Διαψεύδει τις φήμες για τον Alpha

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Διαψεύδει τις φήμες για τον Alpha

Σημερινή ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα έκανε λόγο πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αν και έκανε φέτος τα πιο υψηλά νούμερα στο νεανικό κοινό, ετοιμάζεται να δει την πόρτα της εξόδου από τον Alpha και μάλιστα η ίδια το γνωρίζει ήδη και ήδη κάνει επαφές με άλλα κανάλια για να μεταφέρει εκεί το «Πακέτο» της.

Το Znews επικοινώνησε με τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε την έκπληξή της και δήλωσε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ανέφερε μάλιστα πως δεν έχει κάνει καν ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Οι συγκεκριμένες φήμες προφανώς έχουν ξεκινήσει εξαιτίας της «συγχώνευσης» Alpha και Star σε διοικητικό επίπεδο, αφού πλέον οι αποφάσεις για τα πρόσωπα και τις εκπομπές του σταθμού δεν παίρνονται μόνο από την προϋπάρχουσα  ηγεσία του Alpha.

Όσο για την ίδια, πριν από δυο μήνες είχε αναφερθεί σχετικά με την σταθερή επιτυχία της εκπομπής της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Παρότι είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο 4 μετακινήσεις, αντέχουμε. Και είμαστε όχι απλά ανθεκτικοί, είμαστε στην πρωτιά. Υπάρχουν επιλογές ουσίας στο κοινό και αυτό είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και θετικό σαν συμπέρασμα. «Εμένα όπου με έβαλαν έμεινα. Κάποιοι άλλοι έκαναν μανούρες και αλλάζουν ξανά».