Πέτρος Κωστόπουλος: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Αποκλειστικά

Πέτρος Κωστόπουλος: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πέτρος Κωστόπουλος: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο παρουσιαστής του Open αναγκάστηκε να καταγγείλει τις ιστοσελίδες που τον παρουσιάζουν να έχει γίνει πλουσιότερος κατά 2,3 εκατ. ευρώ από τα bitcoins.

O Πέτρος Κωστόπουλος έχει κάνει ήδη εξώδικα, και όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αγωγές  στο Facebook και το Instagram αφού οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες -συνεχίζουν να- διαφημίζονται στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

«Από τη χρεοκοπία εκατομμυριούχος με τον πιο εύκολο τρόπο, μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει κανένας» είναι ένας από τους χαρακτηριστικούς τίτλους που του αποδίδονται ψευδώς καθώς οι συγκεκριμένες «αποκαλύψεις» υποτίθεται πως είχαν γίνει σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο στη «Φωλιά των Κου Κου».

Για το επίμαχο θέμα, είχε τοποθετηθεί με αυστηρότητα τόσο ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του «Όλα Λάθος», ενώ το ίδιο είχε αναγκαστεί να κάνει και ο παρουσιαστής των «Κου Κου», Κρατερός Κατσούλης.

Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες μάλιστα φαίνεται πως φιλοξενούνται σε servers άλλων χωρών, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και η Ουκρανία.  Ο Πέτρος μάλιστα είχε προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους για να κατέβουν τα άρθρα αυτά, ενώ είχε στείλει mail και στο Facebook και το Instagram χωρίς να λάβει απάντηση από πουθενά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θύμα των ίδιων απατεώνων είχε πέσει στο παρελθόν μέχρι και ο Ολλανδός δημιουργός του Big Brother, John De Mol Jr, και στο τέλος δικαιώθηκε δικαστικά. Εκεί είχε αποκαλυφθεί μάλιστα ότι ο κόσμος που είχε εξαπατηθεί από αυτές τις διαφημίσεις είχε χάσει συνολικά 1,7 εκατ ευρώ.

Όσο για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα Λάθος», ρίχνει οριστικά αυλαία την Κυριακή 28 Ιουλίου.