Νίνο- Χρήστος Μάστορας: Τι ετοιμάζουν μαζί;
Ελλάδα

Νίνο- Χρήστος Μάστορας: Τι ετοιμάζουν μαζί;

Νίνο- Χρήστος Μάστορας: Τι ετοιμάζουν μαζί;

Ο Νίνο Ξυπολητάς και ο frontman του γκρουπ Μέλιsses, Χρήστος Μάστορας, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και μοιράζονται πολλά κοινά. Ένα από αυτά είναι η αγάπη τους για τη μουσική και το γράψιμο. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να συνεργαστούν. Όχι όμως σε κάποιο στούντιο ηχογράφησης ή μια σκηνή νυχτεριν0ύ κέντρου, αλλά μπροστά και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, οι δύο φίλοι έχουν γράψει μαζί το σενάριο μίας άκρως ανατρεπτικής ταινίας με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι στο ακριτικό νησί της Σύμης ώστε η ταινία να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα στους κινηματογράφους.

Και οι δυο τραγουδιστές είναι ενθουσιασμένοι με το project και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους παραγωγούς ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί το δύσκολο project που έχει ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις και φυσικά να υπάρχει το απαραίτητο budget ώστε όλα να γίνουν όπως τα έχουν φανταστεί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και οι δυο καλλιτέχνες ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρία (Panik). Αυτή την εποχή ο Χρήστος Μάστορας εμφανίζεται με το συγκρότημά του στο Box, ενώ ο Νίνο μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κρύβομαι κάτω απ’ τη βροχή» με τον Θάνο Παπανικολάου.