Κριτής έκπληξη στο X Factor
Τηλεόραση

Κριτής έκπληξη στο X Factor

Κριτής έκπληξη στο X Factor

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Open θεωρείται φυσικά το X Factor, που αποκτά νέα τηλεοπτική στέγη μετά τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ. Το πιο ελκυστικό όνομα βρίσκεται φυσικά στην παρουσίαση και δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή, που πρωταγωνιστεί και στο τρέιλερ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όλο το «παιχνίδι» γίνεται από την επιτροπή, αφού η Δέσποινα δεν εμφανίζεται καν στον πρώτο κύκλο των οντισιόν- σε αντίθεση μάλιστα με το The Voice, εδώ θα δούμε και πολλά «παρατράγουδα», όπως προστάζει το ξένο format.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Μάστορα, άλλο ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ τόσο με τη δουλειά του όσο και με την προσωπική του ζωή, έρχεται να προστεθεί στην τετράδα της κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για τον- στενό φίλο του τελευταίου- Νίνο Ξυπολητά, που μάθαμε ότι έχει δεχτεί πρόταση από το Open και η πρώτη αντίδραση ήταν θετική. Ο 37χρονος τραγουδοποιός ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, όπως η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας. Να θυμίσουμε εδώ ότι έγινε γνωστός το 2003 μέσα από το πρώτο Fame Story του ΑΝΤ1, όταν στο δυναμικό του σταθμού ανήκε ακόμα η νυν διευθύντρια προγράμματος του Open, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Αυτό λοιπόν ήταν το δεδομένο μέχρι το πρωί της Τρίτης. Γιατί μέσα στην ημέρα, ένα άλλο πρόσωπο φαίνεται πως πήρε τελικά την καρέκλα! Ο λόγος για τον ραδιοφωνικό παραγωγό και dj, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος φημίζεται για το αιχμηρό, πολλές φορές, χιούμορ του. Η συμφωνία μάλιστα λέγεται ότι έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας.

Το κανάλι πάντως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα τα ονόματα των κριτών, ενώ τα γυρίσματα έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού υποτίθεται πως η πρεμιέρα του λαμπερού show θα γινόταν την επόμενη εβδομάδα, αλλά πήρε αναβολή.