Γιάννης Λάτσιος: Η συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη
Ελλάδα

Γιάννης Λάτσιος: Η συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη

Γιάννης Λάτσιος: Η συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη

Μετά από έναν λαμπερό γάμο, τρία παιδιά και ένα θορυβώδες διαζύγιο, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν πλέον καταφέρει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.

Εξάλλου, τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται 9 χρόνια από την ανακοίνωση του χωρισμού τους και από τότε οι ζωές τους έχουν αλλάξει ριζικά. Αυτό όμως που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια είναι η τεράστια αδυναμία που τρέφουν στα τρία τους παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό εδώ και καιρό,  ο μεγαλύτερος τους γιος, ο 16χρονος, πλέον, Άγγελος περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του, ενώ πολλές φορές δεν ακολουθούσε καν την υπόλοιπη οικογένεια στις εξορμήσεις της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, πατέρας και γιος έτρωγαν μαζί με τον (πάλαι ποτέ συμμαθητή της Ελένης) Γιώργο Λιάγκα στο Tokyo Joe της Γλυφάδας. «Ο Άγγελος έχει ουσιαστικά μετακομίσει πλέον στο σπίτι του πατέρα του στην Εκάλη» αποκαλύπτει στο Znews άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.

«Προτίμησε να πάει να μείνει μαζί του και η Ελένη το αποδέχτηκε, γνωρίζοντας ότι σε αυτή την ηλικία ένα αγόρι έχει περισσότερη ανάγκη από το πατρικό πρότυπο. Εξάλλου εκεί έχει περισσότερη ησυχία να μελετάει τα μαθήματά του. Φυσικά οι σχέσεις του με τη διάσημη μητέρα του παραμένουν άψογες, έχει ακόμα το δωμάτιό του στη βίλα των Μελισσίων και περνάει αρκετό χρόνο μαζί τόσο με εκείνη όσο και με τις αδερφές του, ενώ είναι πολύ κοντά και στον θείο του, Θοδωρή. Και η Ελένη όμως είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στον Άγγελο αφού είναι ο πρωτότοκός της και μοναχογιός της».