Γέννησε η Χριστίνα Αλούπη!
TV Gossip

Γέννησε η Χριστίνα Αλούπη!

Γέννησε η Χριστίνα Αλούπη!

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε το βράδυ της Δευτέρας η Χριστίνα Αλούπη. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια που ζει πλέον στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της στις 10 ώρα Ελλάδας. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ  ο μικρός ζυγίζει 3,5 κιλά και έχει πάρει τα χρώματα του μπαμπά του, Κώστα Κέφαλου.  Οι δυο γονείς μάλιστα είχαν επιλέξει να μην γνωρίζουν το φύλο του μωρού μέχρι τη γέννησή του.

Ο  μικρός ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και όλα έγιναν τόσο γρήγορα που οι γιατροί δεν πρόλαβαν να της κάνουν επισκληρίδιο! Λίγες ώρες μάλιστα πριν οδηγηθεί εσπευσμένα στο μαιευτήριο, η Χριστίνα είχε γράψει στο Instagram της: «Άλλο ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του… Πέρασαν 9 μήνες όχι τόσο εύκολοι όσο θα ήθελα, ώρες ώρες ένιωθα μάλιστα ότι ήταν χρόνια κι όχι μήνες. Κι αυτή η εγκυμοσύνη μου όπως και η πρώτη, μόνο εύκολη δεν ήταν. Όχι ότι υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ήμουν πολύ τυχερή όλα πήγαν καλά και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου (κάτι που πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν δυστυχώς), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα ήταν εύκολα ( κάποια στιγμή θα σας εξηγήσω πιο αναλυτικά)… Κάποιες γυναίκες βιώνουν τις εγκυμοσύνες τους μαγικά και αβίαστα, άλλες όμως όπως κι εγώ, περνάμε δύσκολα, κάθε μέρα, για 9 ολόκληρους μήνες. Αυτό δεν κάνει το ταξίδι μας λιγότερο μαγικό όμως… και όταν επιτέλους κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου, λες άξιζε η ταλαιπωρία, ο πόνος, οι καθημερινές δυσκολίες και είσαι έτοιμη να το περάσεις όλο αυτό ξανά, γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ολοκλήρωση και ευτυχία που χαρίζει η μητρότητα! Σε έσας που περνάτε δύσκολα όπως πέρασα κι εγώ, που έρχονται ώρες που λυγίζετε, κουράγιο, σας υπόσχομαι ότι στο τέλος μόνο τις όμορφες στιγμές θα θυμάστε!»

Ήδη μάλιστα ο 26 μηνών Αντρέας έχει γνωρίσει τον μικρό του αδερφό, αλλά, όπως τα περισσότερα παιδάκια, δεν έδειξε να χαίρεται πολύ! Η ευτυχισμένη οικογένεια  προγραμματίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού.