Αποκλειστικό: Ο Στέλιος Κρητικός μπαίνει στο “Σόι Σου”
Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Ο Στέλιος Κρητικός μπαίνει στο “Σόι Σου”

Αποκλειστικό: Ο Στέλιος Κρητικός μπαίνει στο “Σόι Σου”

Ο Στέλιος Κρητικός θα κάνει μια guest εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Το Σόι Σου“. Όπως λένε οι πληροφορίες του Znews ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν υδραυλικό κι όλο το επεισόδιο θα είναι πάνω του, αφού θα έχει έναν κεντρικό ρόλο.

Όπως σε όλες τις σειρές, ενδέχεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στο σίριαλ, αλλά προς το παρόν θα κάνει αυτή την εμφάνιση. Τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ πιθανότατα το επεισόδιο θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως μάθαμε, ο ηθοποιός αρνήθηκε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να βρεθεί στο party της Ένωσης του Survivor για χάρη της σειράς, αφού είχε ήδη συμφωνήσει για τη συμμετοχή του. Ο Στέλιος Κρητικός είχε το δικαίωμα να αλλάξει την απόφασή του, αλλά θεώρησε σημαντικό να παίξει στο “Σόι Σου”.

Τέλος, να επισημάνουμε πως ο ηθοποιός έχει μια θεατρική σχολή και ανάμεσα στους μαθητές του είναι η Ειρήνη Κολιδά και η τραγουδίστρια Antonella Cuellar, που ήταν στο συγκρότημα Kings και τώρα κάνει solo καριέρα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι ο Στέλιος Κρητικός θα ανεβάσει μια θεατρική παράσταση, το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Σαίξπηρ και θα συμμετάσχουν η παρουσιάστρια της εκπομπής “Μεσημεριάτικα” και η τραγουδίστρια.