ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί δεν πήγε ο Γεωργούλης στην πρεμιέρα της ταινίας που είχε γυρίσει με τη Σωτηροπούλου;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί δεν πήγε ο Γεωργούλης στην πρεμιέρα της ταινίας που είχε γυρίσει με τη Σωτηροπούλου;


ZNEWS Team

Αυτό που συνέβη σίγουρα δεν το περιμέναμε!

Το βράδυ της Δευτέρας είχε πρεμιέρα στον «Δαναό» η ταινία Everything is wonderful, με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου στην πρεμιέρα της – NDP

Αυτό που συζητήθηκε όμως περισσότερο ήταν η απουσία του πρώην αγαπημένου της, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος, όχι μόνο είχε ρόλο στην ταινία, αλλά συμμετείχε και στη χρηματοδότησή της.

Η Τόνια μάλιστα σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων απάντησε ότι ο Αλέξης δεν ήταν πρώην σύντροφός της, προκαλώντας έκπληξη σε όσους ήταν εκεί, αφού η σχέση τους όχι μόνο ήταν γνωστή σε όλους αλλά είχαν ζήσει κάτω από την ίδια στέγη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας χαιρετά τον Αλέξη Γεωργούλη στην πρεμιέρα της «Βερβερίτσας» -NDP

Επίσης αρκετοί θυμούνται ότι πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί στη θεατρική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά μαζί με το ζεύγος Σωτηροπούλου – Μαραβέγια και μάλιστα οι δύο άντρες είχαν χαιρετηθεί εγκάρδια.

Τι συνέβη λοιπόν και ο 44χρονος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε στην πρεμιέρα;

Οι πληροφορίες του Znews αναφέρουν πως το πρωί της ίδιας μέρας ο ηθοποιός δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την πρώην σύντροφό του η οποία του ζητούσε (με αυστηρό ύφος, όπως μαθαίνουμε) να μην εμφανιστεί το βράδυ στην επίσημη προβολή.

Έτσι λοιπόν και εκείνος, μη θέλοντας να κακοκαρδίσει κανέναν, αποφάσισε να μη δώσει το «παρών», ενώ το πρωί της Τρίτης ταξίδεψε στην Κρήτη στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας.