Αποκλειστικό: Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί!
Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί!

Αποκλειστικό: Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ίδιο μαγαζί και όπως πληροφορηθήκαμε δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Οι δυο τραγουδίστριες επισκέφθηκαν το Zonars και, μάλιστα, κάθισαν σε κοντινή απόσταση, “πλάτη με πλάτη”. Η Άννα Βίσση πήγε με τον Νίκο Καρβέλα και συνάντησαν τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Χρύσανθο Πανά.

https://www.instagram.com/p/Bv2QqCSl1BD/

Λίγη ώρα μετά, η  Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε και αυτή το Zonars με τους καλούς της φίλους, Αργυρή Αγγέλου, Κική Τσόλκα και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου ΜΕΤ, Σάββα Σπαθαρίδη. Η τραγουδίστρια πήγε, αρχικά, στην παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη, “Ψέμα στο Ψέμα” και μετά το θέατρο Μουσούρη συνέχισε τη βραδιά της στο γνωστό στέκι του κέντρου.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποχώρησαν πρώτοι από το μαγαζί χωρίς, ωστόσο, να χαιρετηθούν με τη Δέσποινα Βανδή και την παρέα της.

 Η Δέσποινα Βανδή με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη

Η Δέσποινα Βανδή με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη

https://www.instagram.com/p/BwJtiCdhr6R/

Η Δέσποινα Βανδή με τον Παύλο Χαϊκάλη θα παίξουν μαζί στο θέατρο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως, το οποίο ανακαινίζεται ριζικά και θα έχει χωρητικότητα 2.000 θέσεις.

Η Δέσποινα Βανδή με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την παράσταση "Ψέμα στο Ψέμα"

Η Δέσποινα Βανδή με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την παράσταση “Ψέμα στο Ψέμα”

Πρόκειται για μιούζικαλ των Ρέππα-Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη, με την πρώτη ανάγνωση να έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Τίτλος θα είναι “Το δικό μας σινεμά”, όπως έχει ήδη γράψει η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή με τη φίλη της, Κική Τσόλκα, στο θέατρο Μουσούρη

Η Δέσποινα Βανδή με την καλή της φίλη, Κική Τσόλκα στο θέατρο Μουσούρη.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η φημολογούμενη »κόντρα» των δύο γυναικών έχει συμπληρώσει δύο δεκαετίες και είχε πυροδοτηθεί από την περιβόητη συνέντευξη στο Downtown της Δέσποινας, στην οποία είχε δηλώσει ότι η Άννα Βίσση ήταν τριάντα χρόνια στο τραγούδι και εκείνη δεν ήταν (τότε) ούτε τριάντα ετών!

Στη συνέχεια, τα Μέσα είχαν κάνει κυριολεκτικά «πάρτι» με το κόκκινο φόρεμα του Christian Lacroix που η Άννα το είχε φορέσει στο εξώφυλλο της Vogue Hellas ενώ η Δέσποινα είχε φορέσει την εγχώρια «εκδοχή» του σε ζωντανή εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη!