Άκης Πετρετζίκης: Η έντονη λογομαχία στα Ματογιάννια της Μυκόνου
Αποκλειστικά

Άκης Πετρετζίκης: Η έντονη λογομαχία στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Άκης Πετρετζίκης: Η έντονη λογομαχία στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης αυτή την εβδομάδα μαζί με τους φίλους του, όπως φρόντισε να ενημερώσει τους followers του στο Instagram.

Αν και ο γνωστός chef δεν έκρυψε ότι βρίσκεται στο νησί, το ίδιο βράδυ έκανε βόλτα στα Ματογιάννια.

Εκεί, όπως γνωρίζουν όλοι πλέον, υπάρχουν πάντα φωτογράφοι (φέτος μάλιστα έχουν έρθει και από το ξένα πρακτορεία) ακόμα και η κάμερα γνωστής ιστοσελίδας με έδρα τη Μύκονο. Έτσι λοιπόν, καθώς ο Άκης Πετρετζίκης βρισκόταν έξω από το εστιατόριο Interni, αντιλήφθηκε ότι τον φωτογραφίζουν, έδειχνε να δυσανασχετεί έντονα και ζήτησε τον λόγο από τον φωτογράφο.

Όταν εκείνος του είπε ότι απλά κάνει τη δουλειά του σε δημόσιο χώρο, ο γνωστός μάγειρας απαίτησε με έντονο ύφος να σβήσει τις φωτογραφίες. Ο paparazzo τον ρώτησε αν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος γι’ αυτό.

Η απάντηση ήταν πως βρισκόταν στο νησί για επαγγελματικούς λόγους και δεν ήθελε να δημοσιευτούν φωτογραφίες του (παρόλο που το είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό με χιουμοριστικό βίντεο που είχε αναπαραχθεί σε sites και εκπομπές).

Φυσικά ο φωτογράφος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα του Έλληνα celebrity.

Σε επικοινωνία που είχε το Znews με τον φωτογράφο, αφού επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ,  πρόσθεσε πως έμεινε έκπληκτος με τη συμπεριφορά του Άκη Πετρετζίκη και πως κάτι τέτοιο δεν του είχαν ζητήσει ούτε οι διεθνείς σταρ που έχει απαθανατίσει φέτος το καλοκαίρι, ούτε καν η κόρη του πλανητάρχη,  Tiffany Trump, που συνοδευόταν από πράκτορες του FBI!