Αποκλειστικά στο Ertflix η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας για τη Eurovision
Νέα

Αποκλειστικά στο Ertflix η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας για τη Eurovision

Αποκλειστικά στο Ertflix η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας για τη Eurovision

Στην digital πλατφόρμα της ΕΡΤ το Last Dance

Αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα Ertflix θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 17:00, το Last Dance, το τραγούδι με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Ρότερνταμ.

H ΕΡΤ προχώρησε σε αυτήν τη διαφορετική κίνηση πιθανότατα αναγνωρίζοντας τη μεγάλη απήχηση που έχει το Ertflix ενώ παράλληλα την ίδια μέρα εγκαινιάζεται μια νέα κατηγορία με τίτλο Eurovision.

Εδώ οι χρήστες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ολόκληρες τις προηγούμενες διοργανώσεις, από το 2004 μέχρι και την περσινή διαδικτυακή παρουσίαση του 2020.

Θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τις ελληνικές συμμετοχές, τις πρωτιές, τα τραγούδια αλλά και τα… «παρατράγουδα» που έκαναν την κάθε χρονιά ξεχωριστή. Από το Shake it του Σάκη Ρουβά, μέχρι το My Number One, την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου, τα χρυσά χρόνια των ελληνικών συμμετοχών ξυπνούν νοσταλγικές αναμνήσεις και μας βάζουν στο κλίμα με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ρουσλάνα του Wild Dances, η Άννα Βίσση με το Everything, οι Lordi, η Βέρκα Σερντούτσκα και οι Ντίμα Μπιλάν και Αλεξάντερ Ρίμπακ, που έφτασαν στην κορυφή των διοργανώσεων του Βελιγραδίου και της Μόσχας αντίστοιχα, κλείνουν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες. Ακολουθούν μοναδικά στιγμιότυπα με τους Lena (Satellite), Loreen (Euphoria), Λούκα Γιώρκα, Demy, Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Ντούσκα, που παίρνουν ξανά θέση στην οθόνη μας δείχνοντας τον δρόμο για τη διοργάνωση του 2021 μέσα από τη μοναδική αυτή διαδρομή.