«Αυτό που έγινε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είναι κωμωδία»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Αυτό που έγινε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είναι κωμωδία»

«Αυτό που έγινε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είναι κωμωδία»

Καθώς ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνεχίζει να κρατείται στη ΓΑΔΑ, πολλοί φίλοι και συνεργάτες του έχουν ταχθεί δημόσια στο πλευρό του. Μετά την κινηματογραφική σύλληψή του από την Αντιτρομοκρατική Yπηρεσία έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία”, ο 85χρονος ποινικολόγος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Το Znews επικοινώνησε με τον γνωστό Κύπριο δικηγόρο, Φώτο Πιττάτζη, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος με τη «σκληρή και άδικη» μεταχείριση του συνεταίρου του από τις Αρχές. Ταυτόχρονα δηλώνει σίγουρος ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα δικαιωθεί πανηγυρικά.

«Αυτό που έγινε με τον Αλέξανδρο με τον οποίο είμαστε συνέταιροι και φίλοι και τον θεωρώ πνευματικό και νομικό μου πατέρα είναι μια κωμωδία. Το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει μια πρόταση από ένα πελάτη σε άλλο. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει ξεχάσει ποιος δίκασε τους Συνταγματάρχες της χούντας και έναν άνθρωπο που επηρέασε ανεξίτηλα την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό που έκανε το κάνουμε όλοι οι δικηγόροι κάθε μέρα. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο πριν καν αποδειχθεί κάτι να εξευτελίζουν τέτοιους ανθρώπους».

Λίγες ώρες μετά έγραψε μεταξύ άλλων στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: «Ντροπή για τον διασυρμό του Αλεξάνδρου Λυκουρέζου για μια πράξη που όλοι οι δικηγόροι κάνουμε καθημερινά και δεν είναι καθόλου παράνομη… Λέτε ξαφνικά στα 84 του έντιμα χρόνια να αποφάσισε τώρα να γίνει απατεώνας; Ο εξοστρακισμός ήταν πάντα η εύκολη και δημοφιλής αποποίηση ευθυνών».

Ο Φώτος Πιττάτζης δραστηριοποιείται στην Κύπρο και στην Αθήνα και είναι παντρεμένος από το 2012 με την ηθοποιό Νικολέττα Καρρά. Εκτός από τη δικηγορική του εταιρεία, είναι και πρόεδρος του ομίλου Fine Life Group.