Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημοι για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημοι για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημοι για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελλήνων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και καλοπροαίρετα πάντα!

Θέμα: Καλεσμένος σε παρουσίαση δίσκου

Σάκης Ρουβάς

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δυστυχώς όλο αυτό το Mad Max στυλ είναι ξεπερασμένο και μοιάζει και πολύ επιτηδευμένο. Πρέπει να αναθεωρήσετε το στυλ σας και να κοιτάξετε τι είναι τώρα μοντέρνο αν θέλετε να κάνετε προτάσεις μόδας. Δυστυχώς, η μόδα αλλάζει με μεγάλες ταχύτητες και πρέπει να είστε συνεχώς ενημερωμένος.

Βαθμός: 1

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

Ευαγγελία Αραβανή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραίο φαρδύ πανωφόρι με σωστό camel χρώμα. Σωστό και δερμάτινο κολάν κάτω από γόνατο με τις λεοπάρ γόβες, αλλά ο συνδυασμός δεν πέτυχε… Ίσως ένα ζευγάρι μποτίνια με χοντρό τακούνι να ισορροπούσε κάπως το σύνολο.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε παρουσίαση δίσκου

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Όλη αυτή η εικόνα μοιάζει σαν από περασμένη εποχή… Αρβύλες με καλσόν και ένα σορτσάκι που δεν φαίνεται καλά, μοιάζουν σαν μια στιλιστική προσπάθεια από μια teenager τη δεκαετία του ’90. Και εσείς μαζί με τον κύριο Ρουβά πρέπει να κάνετε μαθήματα μόδας του σήμερα, άμεσα.

Βαθμός: 1

Θέμα: Καλεσμένη σε εγκαίνια χώρου ομορφιάς

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ένα ωραίο κόκκινο κοστούμι, παντελόνι σε σωστό μήκος και πολύ cool μποτάκια. Το styling όμως με τη μαύρη ζώνη σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα, παραπέμπουν λίγο σε στολή Άγιου Βασίλη. Τολμήστε και ψαχτείτε λίγο παραπάνω στους συνδυασμούς χρωμάτων γιατί είστε σε καλό δρόμο.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

Αθηνά Οικονομάκου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Υπέροχο over sized καμηλό παλτό με ωραία logo ζώνη και nude παπούτσια. Όλα πολύ σωστά, σύγχρονα και όμορφα συνδυασμένα. Μπράβο σας.

Βαθμός: 5

Θέμα: Πάρτι τηλεοπτικού σταθμού

Πηνελόπη Πλάκα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Είναι από τις λίγες φορές που είναι σχεδόν όλα τα κομμάτια της εμφάνισης λάθος. Πολύ πληροφορία σε όλα τα ρούχα, όλα από περασμένες εποχές και ένα ζευγάρι άκομψες  μπότες… Γιατί και είστε τόσο όμορφη;

Βαθμός: 1

Θέμα: Καλεσμένη σε εγκαίνια χώρου ομορφιάς

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Εκτός από το μαύρο σουτιέν όλα τα υπόλοιπα δεν είναι λάθος, αλλά δεν είναι και κάτι. Το styling μοιάζει συντηρητικό και κάπως κλισέ, χωρίς καμία πρόταση ή τουλάχιστον κάτι κλασσικό. Όλα κάτι θέλουν πουν αλλά τελικά δεν το λένε…

Βαθμός: 2