Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion show

tonia-sotiropoulou

Τόνια Σωτηροπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ωραία εικόνα με τοπ του σχεδιαστή που παρουσίαζε και τη συλλογή του αλλά με το παντελόνι και τα παπούτσια να δίνουν ένα πολύ σύγχρονο “αέρα”. Τα σκουλαρίκια ίσως να μην χρειάζονταν σε αυτό το look αλλά ok…

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

dimitra-matsouka

Δήμητρα Ματσούκα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ωραίο πλεκτό φόρεμα που είναι πολύ hot φέτος αλλά όλα τα υπόλοιπα κάπως υποτονικά… Nude γόβες και μπεζ τζάκετ που δεν προσφέρουν κάτι στο σύνολο. Η γαλάζια τσάντα πολύ σωστό αξεσουάρ που κάτι κάνει στο styling. Να είστε πιο τολμηρή και να μην μένετε τόσο στους κανόνες των χρωμάτων. Βάλτε λίγη φαντασία και κέφι στο ντύσιμο σας.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion show

natasa-kalogridi

Νατάσα Καλογρίδη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Εδώ βλέπουμε ένα κλασσικό παράδειγμα του πως κάτι εκκεντρικό μπορεί να μην είναι καθόλου μοντέρνο. Όλη αυτή η εικόνα είναι μεν ιδιαίτερη αλλά μοιάζει πιο πολύ με θεατρικό κοστούμι ή μεταμφίεση παρά με μια δήλωση στυλ και μόδας.

Βαθμός: 2

Θέμα: Έξοδος στα μπουζούκια

eva-basi

Εύα Μπάση

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δυστυχώς και εσείς, εκτός παιχνιδιού Μy style rocks, έχετε αφεθεί πλήρως στην αισθητική της μάζας. Πολύ στενό φόρεμα άλλης εποχής. Παπούτσια που δεν κολακεύουν και κλισέ κόκκινο κραγιόν που πάει με το ρούχο… Μάλλον αφήσατε πίσω όσα σας έλεγαν οι κριτές και δεν καταλάβατε καθόλου πως το στυλ έχει να κάνει εκτός από το γούστο μας αλλά και με τις εικόνες που λαμβάνουμε από το σήμερα.

Βαθμός: 1

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion show

fei-skorda

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ωραίο μαντό με print στο κάτω μέρος και πολύ ενδιαφέρον το ότι φορέσατε γόβες και κρατάτε τσάντα άλλης απόχρωσης του μπλε. Αλλά αυτό το στενό τζιν αντί να κάνει το look πιο σύγχρονο μοιάζει να μην ταιριάζει καθόλου με τη φόρμα του πανωφοριού. Ένα φαρδύ μακρύ τζιν παντελόνι θα είχε κάνει πολύ σωστά αυτό που θέλατε να πετύχετε.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

eleni-filini

Ελένη Φιλίνη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Το λεοπάρ σε αυτή την εμφάνιση μας δείχνει πως δεν πρέπει να φοριέται σε τόσο μεγάλες “δόσεις” γιατί μοιάζει υπερβολικό. Κατά τα άλλα το γιλέκο είναι ένα ρούχο που έχει χρόνια να μας απασχολήσει και το δερμάτινο κολάν με τις ψιλές μπότες δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Πραγματικά δεν ξέρω πώς αποφασίσατε αυτήν την εμφάνιση…

Βαθμός: 1

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion show

meri-fix

Μαίρη Φιξ

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Οι ωραιότερες τάσεις τις μόδας φορεμένες με έναν πραγματικά πολύ προσωπικό τρόπο. Ριγέ φαρδύ ασύμμετρο πουκάμισο, φαρδύ παντελόνι, εμπριμέ flat mules και το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν, το ψάθινο καλάθι! Όλα τόσο ωραία και τόσο “φυσικά” φορεμένα από μια γυναίκα με αληθινό γούστο.

Βαθμός: 5+