Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Παρουσιάστρια σε εκδήλωση

doukisa-nomikou

Δούκισα Νομικού

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια πραγματικά πολύ δυνατή και μοντέρνα εμφάνιση χωρίς καθόλου κλισέ στοιχεία όπως ανοιχτό ντεκολτέ, κοντό ή μακρύ μήκος κ.τ.λ. Πολύ “τωρινό” φόρεμα της Mary Katratzou με ωραία χρώματα και ενδιαφέρον print με το βολάν να το εκτοξεύει στιλιστικά και τα σανδάλια σαν φυσική προέκταση του. Μαλλιά και μακιγιάζ και αυτά σωστά και φυσικά, αφού ο “πρωταγωνιστής” της εικόνας είναι αυτό το τόσο σύγχρονο και θηλυκό φόρεμα.

Βαθμός: 5

Θέμα: Βόλτα στη Κηφισιά

marina-patouli

Μαρίνα Πατούλη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολλά στοιχεία της μόδας όπως ο συνδυασμός ριγέ και πουά, αλλά με λάθος κομμάτια. Όλο το look μοιάζει πολύ επιτηδευμένο και σαν από άλλη εποχή. Τα παπούτσια πολύ ψηλά και με φιάπα εντελώς ακατάλληλα για μια γυναίκα που περπατάει στους δρόμους της πόλης…

Βαθμός: 1

Θέμα: Βραδινή έξοδος σε μουσικό σχήμα

stamatina-tsimtsili

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ένα αρκετά ωραίο φόρεμα σε λάθος νούμερο… Μοιάζει πολύ στενό και άβολο ενώ το βελούδο κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα με τις γυαλάδες του. Ο συνδυασμός με αξεσουάρ σε ασημί και χρυσό είναι πολύ κλισέ ενώ το παρακάνουν λαμπερό.

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη σε εκδήλωση εστιατορίου

ramona-vandi

Ραμόνα Βλαντή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Οι μεγαλύτερες τάσεις της μόδας όπως η φόρμα εργασίας και οι μπότες, τύπου cowboy συνδυασμένα πολύ ωραία. Το φουλάρι δίνει μια θηλυκή πινελιά στην κατά τα άλλα “σκληρή” εικόνα. Η μόνη “παραφωνία” είναι το μοβ ντεγκραντε κραγιόν που παραείναι έντονο και δεν “δένει” ωραία με το υπόλοιπο στυλ.

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion event

iliana-papageorgiou

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δεν ξέρουμε αν είναι λάθος το φόρεμα ή τα τα παπούτσια… Τα παπούτσια σίγουρα είναι κάπως πιο “παλιά” και σίγουρα δεν ταιριάζουν με το φόρεμα. Θα σας προτείναμε να φοράτε πιο νεανικά ρούχα και να αποφεύγετε τόσο χαρακτηριστικά κομμάτια παλαιότερων σεζόν όπως αυτά τα σανδάλια με τη φιάπα. Έχετε και την ηλικία και το σώμα και το ύψος για να φοράτε πολύ πιο σύγχρονα ρούχα.

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

katerina-stikoudi

Κατερίνα Στικούδη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Αρκετά νεανικό look με 90ς αναφορές και σωστούς συνδυασμούς. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ κάπως δεν ταιριάζουν, ενώ τα παπούτσια δεν “δένουν” καθόλου με το παντελόνι και το ρεβέρ του. Υπάρχουν υπέροχα sneakers που θα είχαν “δέσει” πολύ ωραία με το υπόλοιπο στυλ και θα σας είχαν δώσει και έναν αέρα πιο σύγχρονης μόδας.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε πάρτι για τη Eurovision

katerina-ntouska

Κατερίνα Ντούσκα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραίο φόρεμα με συνδυασμό υλικών της μόδας του σήμερα όπως βελούδο, τα κρόσσια και τα φτερά σε ένα ρούχο που σας κολακεύει. Το καλσόν με τα σανδάλια και αυτά πολύ μοντέρνα επιλογή. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ σαν να μην “αποθεώνουν” την όλη εικόνα αλλά OK.

Βαθμός: 4