Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρικά βραβεία

kariofilia-karabeti

Καρυοφύλλια Καραμπέτη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μία πραγματικά σωστή εμφάνιση για την περίσταση. Πολύ όμορφο φόρεμα με layering και συνδυασμό γυαλιστερών και ματ υφασμάτων στο χρώμα της σκουριάς. Υπέροχα μοντέρνο χωρίς υπερβολές και σας ταιριάζει πάρα πολύ.

Βαθμός: 5

Θέμα: Σε ταξίδι για γυρίσματα εκπομπής

despoina-vandi

Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Σύγχρονη εμφάνιση με μακρύ oversized τζιν μπουφάν και χαλαρό φούτερ. Είστε πραγματικά πολύ όμορφη όταν είστε casual. Λίγο τα μαλλιά και το make up θα θέλαμε πιο cool αλλά μάλλον είναι από το γύρισμα…

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

tamila-koulieva

Ταμίλα Κουλίεβα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Το πανωφόρι είναι ό,τι πιο μοντέρνο. Δυνατός συνδυασμός του πουά με το ριγέ σε φαρδιά λοξή γραμμή και πολύ stylish και το βελούδινο πουγκί φορεμένο από μέσα. Λίγο το παντελόνι με τα παπούτσια δεν βοηθάνε, αλλά δεν πειράζει.

Βαθμός: 3

Θέμα: Εορτάζουσα σε πάρτι γενεθλίων

fei-skorda

Φαίη Σκορδά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραίο look με πολλά στοιχεία της τωρινής μόδας, όπως το bomber jacket, το κοτλέ βελούδο στο παντελόνι, το μπλουζάκι σε fluo χρώμα και τα sneakers κάλτσα. Το make up και μαλλιά όμως είναι εντελώς παράταιρα από αυτό το τόσο sporty στυλ…

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

natasa-theodoridou

Νατάσα Θεοδωρίδου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Τόσο απλά αλλά τόσο τωρινά! Ναυτικό σταυρωτό πανωφόρι, δερμάτινο παντελόνι σε γκρι χρώμα με φερμουάρ και μποτίνια με τρίγωνο τακούνι. Όλα όσα είναι στη μόδα φορεμένα με πολύ cool τρόπο χωρίς υπερβολές και αίσθηση ότι προσπαθήσατε. Μπράβο σας.

Βαθμός: 5

Θέμα: Καλεσμένη σε event

evagelia-aravani

Ευαγγελία Αραβανή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ συντηρητικό στυλ χωρίς καμία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέξατε δεν αναδεικνύουν ούτε την ομορφιά σας ούτε την φρεσκάδα της ηλικίας σας. Μοιάζετε σαν έχετε φορέσει ρούχα που σας επέβαλε μια πολύ σοβαροφανής, μεγάλη κυρία.

Βαθμός: 2

Θέμα: Παρουσιάστρια σε event

doreta-papadimitiou

Ντορέτα Παπαδημητρίου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ σωστός συνδυασμός χρωμάτων με πολύ σύγχρονη ματιά. Το ασύμμετρο διάφανο φόρεμα-τουνίκ πάνω, με φωτεινή μπλε παγιέτα από μέσα “έδεσαν” πολύ ωραία. Το διάφανο μαύρο καλσόν που μπλέκεται με τη διαφάνεια είναι μια σούπερ ιδέα.

Βαθμός: 5