Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Βόλτα με τα παιδιά

Beti-Magira

Μπέτυ Μαγγίρα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ σωστή εμφάνιση με στοιχεία μόδας αλλά χωρίς υπερβολές. Το ναυτικό σακάκι με το ανάλογο καπέλο και το παντελόνι που “χάνονται” μέσα σε αυτό οι μπότες είναι όλα super cool.

Βαθμός: 5

Θέμα: Σέξι στην πίστα

xristina-koletsa

Χριστίνα Κολέτσα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δυστυχώς πέσατε και εσείς στην παγίδα του “υποχρεωτικού” εντυπωσιασμού με τον λάθος τρόπο. Παγιέτα, διαφάνεια, ντεκολτέ και λίγα φτερά έκαναν ένα ρούχο να μοιάζει με ερασιτεχνικό κοστούμι για θεματικό πάρτι.

Βαθμός: 1

Θέμα: Βραδινή έξοδος σε live stage

doreta-papadimitriou

Ντορέτα Παπαδημητρίου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μία ωραία εμφάνιση με τα χρώματα καμηλό και το ταμπά, που είναι και θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν super hot. Το φόρεμα με τα μικρά λουλούδια είναι και αυτό μια πολύ ωραία τάση. Ωραία και η μαύρη τσάντα που κάνει ένα χρωματικό twist που πάει με τη βάση του φορέματος. Αν οι μπότες ήταν χαλαρές κάτω από το γόνατο θα μιλούσαμε για καθαρό “πεντάρι”…

Βαθμός: 4

Θέμα: Λαμπερή στη σκηνή

elena-paparizou

Έλενα Παπαρίζου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ένα κοστούμι για εμφάνιση στη σκηνή πρωτίστως πρέπει να κολακεύει το σώμα και να εξυπηρετεί κάποιο concept. Αυτό το ρούχο με στοιχεία καμπαρέ δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό ενώ το πίσω μέρος σταματάει σε ένα τελείως λάθος μήκος… Με φορέματα είστε πάντα πολύ πιο ωραία!

Βαθμός: 1

Θέμα: Βόλτα για καφέ στη Γλυφάδα

katerina-kainourgiou

Κατερίνα Καινούργιου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μια προσπάθεια εμφάνισης με μοντέρνα στοιχεία που όμως απέτυχε στις λεπτομέρειες. Μπουφάν μηχανής, φόρεμα κάπως ρομαντικό και μπότες country με κρόσσια είναι όλα ασύνδετα με τα 50s γυαλιά πεταλούδα να ολοκληρώνουν αυτή την ασύνδετη εικόνα… Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτά θα ήταν σχεδόν όλα ΟΚ αν είχαν φορεθεί ξεχωριστά.

Βαθμός: 2

Θέμα: Βραδινή έξοδος σε live stage

evi-ioannidou

Εύη Ιωαννίδου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Τόσο νέο και όμορφο κορίτσι με υπέροχο σώμα σε μια εμφάνιση τόσο αδιάφορη και παλιομοδίτικα συντηρητική. Ακόμα και το μήκος του φορέματος είναι σε τόσο λάθος σημείο. Γιατί δεν χαίρεστε και δεν αναδεικνύετε τη νεότητά σας με ένα πιο ενδιαφέρον στυλ;

Βαθμός: 2

Θέμα: Βραδινή έξοδος

xrispa

Χρύσπα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δεν ξέρω πώς καταφέρατε να βάλετε όλα αυτά τα μη κολακευτικά και αταίριαστα ρούχα και αξεσουάρ σε μία εμφάνιση. Το πάνω μέρος θυμίζει φοιτητικό ντύσιμο, ενώ το κάτω… χωρίς λόγια. Το καλσόν παραλλαγής με κόκκινες σκούρες βελούδινες μπότες είναι ο πλέον λάθος συνδυασμός.

Βαθμός: 0