Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Καλεσμένη σε θεατρική πρεμιέρα

Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Από τα πιο κολακευτικά ρούχα που σας έχουμε δει να φοράτε και με πολύ σωστά παπούτσια με στρογγυλή μύτη. Λίγο με τα μαλλιά και το υλικό του φορέματος υπάρχει ένα θέμα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος!

Βαθμός: 3

Θέμα: Βόλτα στα μαγαζιά

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Όλα πολύ σωστά και όλα σεταρισμένα, αλλά αυτό κάνει λίγο τα πράγματα βαρετά. Αν είχε γίνει ένα twist με άλλα παπούτσια ή ένα άλλο χρώμα σε κάποιο κομμάτι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το όλο σύνολο.

Βαθμός: 2

Θέμα: Βραδινή έξοδος σε μπαρ

Φωτεινή Τράκα

Φωτεινή Τράκα

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση με το animal print και τις παγιέτες σε συνδυασμό με τα χρώματα και με το ένα μανίκι. Το καλσόν με τα μικρά κρύσταλλα δίνει ακόμα περισσότερα στην όλη εικόνα, καθώς και τα μαλλιά και το makeup. Μπράβο σας!

Βαθμός: 5

Θέμα: Επίσημη θεατρική πρεμιέρα-πρωταγωνίστρια

Μπέσυ Μάλφα

Μπέσυ Μάλφα

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Εδώ βλέπουμε πώς μια τόσο ασφαλής επιλογή με ένα απλό δαντελένιο φόρεμα, μπορεί τελικά να μην “βγει”. Το συγκεκριμένο φόρεμα δεν κολακεύει καθόλου το σώμα και μοιάζει μικρότερο νούμερο ενώ το χρώμα σε συνδυασμό με τα παπούτσια δημιουργεί μια συντηρητική εικόνα χωρίς ίχνος κομψότητας…

Βαθμός: 1

Θέμα: Καλεσμένη σε εγκαίνια resto-bar

Βίκυ Χατζηβασιλίου

Βίκυ Χατζηβασιλίου

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ενδιαφέρων ο συνδυασμός του μπεζ με το κόκκινο αλλά και οι φαρδιές γραμμές που δεν σας έχουμε συνηθίσει να φοράτε. Αν “κατεβάσετε λίγο τους τόνους” στο make up και στα μαλλιά σας θα είστε σε έναν πολύ καλό δρόμο.

Βαθμός: 3

Θέμα: Παρουσιάστρια fashion reality

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Πάντα τόσο σωστή που καταντάει βαρετό να σας βάζουμε στη στήλη! Από την άλλη, το γαλάζιο ριγέ πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό, το μπεζ φαρδύ παντελόνι ακόμα και τα λεοπάρ flat παπούτσια ποια άλλη θα τα βάλει για να έχουμε και κάποια ωραία looks;

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε κοπή πίτας θεάτρου

Μπέτυ Μαγγίρα

Μπέτυ Μαγγίρα

Λίγα Λόγια για την εμφάνιση: Η καθημερινή τριβή με το styling δείχνει να σας έχει σας βοηθήσει πολύ. Εδώ, ενώ φοράτε το πιο κλισέ print της σεζόν, το έχετε βάλει τόσο σωστά σε αυτή τη μακριά φούστα, συνδυασμένη με την υπέροχη αυτή μπλούζα που δεν μοιάζει καθόλου κλισέ. Συνεχίστε έτσι!

Βαθμός: 4