Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Έξοδος σε θεατρική παράσταση

despina-vandi

Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Είναι όλα οκ σε αυτή την εμφάνιση σας, αλλά μοιάζει σαν να φορέσατε τα πιο “ασφαλή ρούχα” σας, με το πιο ουδέτερο τρόπο… Δεν έχει τίποτα να προσέξεις αλλά και τίποτα να σου μείνει από αυτό το look. Ίσως κάποια αξεσουάρ να έδιναν κάτι ενδιαφέρον σε αυτό το styling.

Βαθμός: 3

Θέμα: Για τρέξιμο στη Γλυφάδα

konstantina-spiropoulou

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Το κομμένο λευκό φούτερ σας είναι πολύ ωραίο όπως και τα αξεσουάρ σας: η μικρή τσάντα μέσης (μπανάνα) και το κορδόνι μπρελόκ στο λαιμό. Το ποδηλατικό κολάν σας όμως είναι ότι θα θέλαμε να μη βλέπουμε ποτέ σε μια αθλητική εμφάνιση. Τέλος, εκτός της ακαλαίσθητης διαφάνειας, δεν σας κολακεύει καθόλου αυτό το ρούχο…

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη στο πάρτι της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

mirto-alikaki

Μυρτώ Αλικάκη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραία εμφάνιση για ένα πάρτι με σωστό layering στα πανωφόρια και τη ροζ παγιέτα να δίνει λάμψη στο όλο look. Αν είχατε φορέσει ένα λεπτό μαύρο καλσόν ή καθόλου καλσόν με αυτά τα υπέροχα πόδια που έχετε, θα είχατε κερδίσει πλήρως τη μάχη του στυλ.

Βαθμός: 4

Θέμα: Βραβευόμενη από τον Σύνδεσμο Αιγυπτίων Ελλήνων

mimi-ntenisi

Μιμή Ντενίση

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Σίγουρη και αναμενόμενη εμφάνιση με κάποια μικρά λάθη… Το παντελόνι με το πουκάμισο είναι άλλη απόχρωση του κόκκινου, ενώ το κόσμημα στο λαιμό με το δέσιμο μοιάζει να μην “έκατσαν” καλά. Τέλος η “τρακτερωτή” σόλα στα παπούτσια σας, δεν ταιριάζει καθόλου με την υπόλοιπη εικόνα σας.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη στο πάρτι της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

dimitra-matsouka

Δήμητρα Ματσούκα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ωραία casual εμφάνιση που όμως δεν ταιριάζει καθόλου για πάρτι και για κόκκινο χαλί όπου βρίσκεστε τη στιγμή της φωτογραφίας. Ίσως ένα καλό πανωφόρι να μπορούσε να δώσει αυτή την πινελιά glamour που θέλουν αυτές οι εμφανίσεις. Το casual style μπορεί να γίνει “επικίνδυνο” αν δεν το συνδυάσεις με σωστά στοιχεία που χρειάζονται στις βραδινές εμφανίσεις.

Βαθμός: 2

Θέμα: Λαμπερή στη πίστα

nina-lotsari

Νίνα Λοτσάρη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Τρομερό μπέρδεμα… Όλα αυτά τα στοιχεία, body, διχτυωτό φόρεμα με κρύσταλλα και σχέδιο στους ώμους, καλσόν με σχέδιο από λωρίδες, δημιουργούν ένα κομφούζιο που δεν μπορείς να καταλάβεις τι βλέπεις. Πρέπει να προσπαθήσετε να μην βλέπετε μεμονωμένα τα κομμάτια ενός look, αλλά το πώς συνδυάζονται μεταξύ τους. Και τα μποτίνια σας όμως είναι μιας άλλης εποχής και πολύ “λάθος” ψηλά, για μια γυναίκα που είναι τόσο ψηλή όσο εσείς…

Βαθμός: 0

Θέμα: Ηθοποιός σε ρόλο τραγουδίστριας

nikoleta-kara

Νικολέττα Καρρά

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Στην προσπάθειά σας να λάμψετε στη σκηνή αλλά να δείξετε του ωραίους κοιλιακούς σας, φορέσατε λάθος το παντελόνι. Το παντελόνι αυτό είναι για να φορεθεί πιο ψηλά στη μέση ώστε να μην χάσκει ο καβάλος του. Η μπλούζα επίσης σαν υλικό και ύφος δεν ταιριάζει καθόλου με αυτό το λαμπερό παντελόνι. Με ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο ή μια πιο χαλαρή μπλούζα τα πράγματα θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα.

Βαθμός: 1