Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Βόλτα για ψώνια

Εύα Μπάση

Εύα Μπάση

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Μοιάζετε πολύ επιτηδευμένη για μια βόλτα στα μαγαζιά, ενώ το σορτς και οι μπότες είναι σαν από άλλο look και για άλλη ώρα… Γενικά, στο φως της ημέρας πρέπει να προσέχετε λίγο παραπάνω όταν φοράτε κάτι σέξι, γιατί εύκολα μοιάζει παράταιρο.

Βαθμός: 2

Θέμα: Συνέντευξη τύπου για ανακοίνωση συμμετοχής στη Eurovision

Τάμτα

Τάμτα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ σωστή για την ώρα και την περίσταση. Μοντέρνα, fresh, με πολύ τωρινά χρώματα και με υπέροχες μπότες. Στα συν, ότι σας ταιριάζουν πολύ τα oversized σακάκια που δεν είναι καθόλου εύκολο ρούχο.

Βαθμός: 5

Θέμα: Καλεσμένη σε event κέντρου αισθητικής

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Για άλλη μια φορά βλέπουμε εδώ το “μικρό μαύρο φόρεμα”, που θεωρείται η πιο ασφαλής επιλογή, να είναι λάθος φορεμένο. Πολύ στενό, σε λάθος μήκος και με ένα κολιέ που μόνο σε μπερδεύει και μπερδεύεται και το ίδιο. Οι peep toe γόβες με φιάπα είναι και πάλι το λάθος “κερασάκι” σε μία ήδη χαλασμένη “τούρτα”.

Βαθμός: 1

Θέμα: Συνέντευξη τύπου παρουσίασης μουσικού σχήματος

Ήβη Αδάμου

Ήβη Αδάμου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Δυστυχώς όλη αυτή η προσπάθεια για κάτι μοντέρνο δεν πέτυχε… Όλα τα κομμάτια μοιάζουν ασύνδετα και σαν να μην είναι δικά σας. Προτείνω να φοράτε πιο απλά ρούχα που να αρέσουν και εσάς την ίδια, ώστε να μην μοιάζουν τόσο “φορεμένα” πάνω σας.

Βαθμός: 2

Θέμα: Συνέντευξη τύπου παρουσίασης μουσικού σχήματος

Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Αυτό το βελουτέ κολάν ενώ φορέθηκε για να κάνει ένα μοντέρνο twist, τελικά μοιάζει “ξεκάρφωτο”. Επίσης όλο το πάνω μέρος, σακάκι, φουλάρι πουκάμισο είναι σαν στολή εργασίας για πωλήσεις. Δεν ξέρω γιατί όλα πήγαν τόσο λάθος.

Βαθμός: 1

Θέμα: Σέξι σε βραδινή έξοδο

Ιωάννα Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Παρόλο που που οι κριτές στο reality μόδας που συμμετείχατε σας το έλεγαν με κάθε ευκαιρία, εσείς δεν δείχνετε να θέλετε να ακούσετε. Δεν είναι ούτε cool ούτε fashionable να φοράτε ρούχα που αφήνουν τόσο πολύ ακάλυπτο το σώμα σας. Είναι άβολο ακόμα και γι’ αυτούς που σας βλέπουν…

Βαθμός: 0

Θέμα: Σέξι στην πίστα

Ζοζεφίν

Ζοζεφίν

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολλά μπερδεμένα στοιχεία σε ένα τόσο μικρό ρούχο. Λεοπάρ δαντέλα, διαφάνεια, έντονοι ώμοι, φαρδιά μανίκια από άλλο ύφασμα, vintage κόψιμο στο κάτω εσώρουχο, σύγχρονο το πάνω εσώρουχο. Όλα τόσο “αγχωμένα” να δημιουργήσουν κάτι εντυπωσιακό, χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα.  Οι μπότες στην ίδια λογική. Ψηλές, κορδόνια, βολάν, peep toe…

Βαθμός: 1