Τα 5 μεγαλύτερα trends στη μόδα της άνοιξης του 2019
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 5 μεγαλύτερα trends στη μόδα της άνοιξης του 2019

Τα 5 μεγαλύτερα trends στη μόδα της άνοιξης του 2019

Τα μεγαλύτερα trends της φετινής άνοιξης είναι όλα εδώ. Δείτε αυτά που έχουν ξεχωρίσει και προσαρμόστε τα στο δικό σας στυλ με τον δικό σας τρόπο.

Φόρμα εργασίας

isabel-marant-etoile

Isabel Marant Etoile

Οι φόρμες εργασίας είναι ένα από τα “ανορθόδοξα” που ήρθαν στη μόδα αλλά τελικά δείχνουν να αγαπιούνται από της γυναίκες. Είναι άνετες, cool και τελικά δείχνουν περιέργως σέξι όταν φοριούνται!

Mules

balenciaga

Balenciaga

Τα παπούτσια που είναι ανοιχτά πίσω είναι πλέον καθεστώς. Όλες οι stylish γυναίκες του πλανήτη τα φοράνε μανιωδώς και όχι άδικα αφού είναι εξαιρετικά μοντέρνα και πολύ ευκολοφόρετα.

Χαλαρά jeans

zara

Zara

Τα τζιν παντελόνια είναι πλέον χαλαρά, φαρδιά με πιέτες και δεν κάνουν αυτές που τα φοράνε να ασφυκτιούν. Αντιθέτως τις κάνουν cool και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Μακριά πουκάμισα

gucci

Gucci

Τα πουκάμισα φαρδαίνουν και μακραίνουν όσο ποτέ. Φοριούνται πάνω από παντελόνια και φούστες και αν θέλετε να τονίζετε τη σιλουέτα σας με μια ζώνη στη μέση.

Μπεζ

burberry

Burberry

Το μπεζ χρώμα είναι το πιο hot αυτής της σεζόν. Το μπεζ σε όλες του τις αποχρώσεις από αυτό της άμμου μέχρι το σκούρο που μοιάζει με καφέ είναι παντού. Με prints ή σκέτο, σε ρούχα και αξεσουάρ είναι αυτό που θεωρείται “ο βασιλιάς” του χρωματολογίου της μόδας.