Ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα ονόματα της μόδας στο internet;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα ονόματα της μόδας στο internet;

Ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα ονόματα της μόδας στο internet;

Η πλατφόρμα Lyst.com που συγκεντρώνει 12.000 σχεδιαστές και on line shops βγάζει τη λεγόμενη The Lyst Index με τα αποτελέσματα των δημοφιλέστερων ονομάτων και προϊόντων μόδας.

Για το 2018 που μόλις έκλεισε, η λίστα με τα δέκα δημοφιλέστερα ονόματα της μόδας-σχεδιαστές, οίκους και brands- είναι αυτά που θα δείτε παρακάτω με κατάταξη από το 10 προς το 1.

Για το τέλος σας έχουμε και το προϊόν με τα περισσότερα κλικς αναζήτησης της χρονιάς!

10

Burberry

Burberry

Με την πρώτη collection που σχεδίασε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Riccardo Tisci o βρετανικός οίκος μπήκε στην δεκάδα κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί.

9

Valentino

Valentino

Ο οίκος φιγουράρει εδώ και πολλές σεζόν στις πρώτες θέσεις μιας και καταφέρνει να συνδυάζει το exclusive που είχε παραδοσιακά ο Valentino με τη σύγχρονη ματιά της μόδας.

8

Vetements

Vetements

Το πείραμα του streetwear να γίνει υψηλή μόδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το γαλλικό brand λατρεύεται από τους fashion gurus όλου του πλανήτη.

7

Stone Island

Stone Island

Ένα brand που δεν είναι τόσο στο fashion system με τις σωστές κινήσεις, μπήκε στη δεκάδα αφού “καβάλησε το κύμα” που θέλει τα casual και sportswear ονόματα να είναι πιο εμπορικά και μοντέρνα από ποτέ.

6

Versace

Versace

Ο ιταλικός οίκος που πουλήθηκε πρόσφατα στον Αμερικανό σχεδιαστή Michael Kors, στράφηκε προς το νεανικό κοινό και φορέθηκε από stars της RnB σκηνής κερδίζοντας το στοίχημα των πωλήσεων.

5

Fendi Fila

Fendi X Fila

Η συνεργασία του ιταλικού οίκου με το αθλητικό brand δημιούργησε τη σειρά fendimania και έσπασε τα ταμεία.

4

Moncler Genius

Moncler Genius

Με τη νέα σειρά Genius ο γαλλικός οίκος έκανε μια μεγάλη στροφή προς την μόδα και έγινε talk of town για τους απανταχού stylish ανθρώπους, παίρνοντας μια πολύ σημαντική θέση στην κατάταξη της λίστας.

3

Balenciaga

Balenciaga

Όσο πιο ακραία τόσο καλύτερα. Με καμπάνιες και κομμάτια που μοιάζουν “περίεργα” κατάφερε να πουλάει και να φοριέται από όλες τις ηλικίες και τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο.

2

Off-White

Off-White

Άλλο ένα πείραμα streetwear που μπήκε στην υψηλή μόδα και νίκησε. Όχι μόνο έγινε top brand αλλά όλοι τρέχουν να το μιμηθούν για να γίνουν up-to-date.

1

Gucci

Gucci

Και στην κορυφή η πιο καλλιτεχνική προσέγγιση της μόδας των τελευταίων ετών. Ο Ιταλικός οίκος έφτιαξε έναν κόσμο με δικό του στυλ και οι αγοραστές τον αγάπησαν όσο κανέναν άλλο…

Νο1 προϊόν σε αναζήτηση για το 2018

Soho Disco Bag-Gucci

Soho Disco Bag-Gucci

Αυτή η τσάντα ήταν το προϊόν με τα περισσότερα χτυπήματα στο internet για το 2018. Όπως βλέπουμε οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ένα μοντέρνο brand αλλά ένα κλασσικό κομμάτι που να μην είναι της μίας σεζόν ή να φοριέται λίγες φορές!