SAG Awards 2019: Οι καλές και οι κακές εμφανίσεις του red carpet
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

SAG Awards 2019: Οι καλές και οι κακές εμφανίσεις του red carpet

SAG Awards 2019: Οι καλές και οι κακές εμφανίσεις του red carpet

Εχθές έγιναν τα Screen Actors Guild  (SAG) Awards και για άλλη μια φορά το κόκκινο χαλί έλαμψε με τις εμφανίσεις των διάσημων ηθοποιών. Φυσικά υπήρχαν αυτές που “πέτυχαν” και αυτές που “δεν πέτυχαν” να εμφανιστούν με στυλ. Εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε

Οι καλύτερες εμφανίσεις

H Emma StoneEmma Stone

Την πιο μοντέρνα και καλύτερη εμφάνιση την έκανε η λαμπερή ηθοποιός που επίλεξε να φορέσει ένα τοπ με ένα μανίκι, συνδυασμένο με φαρδύ παντελόνι του οίκου Louis Vuitton.

H Lady GagaLady Gaga

Ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με έξω το ένα πόδι και ξέφτια στα τελειώματα, φόρεσε η pop star του οίκου Dior από τη πρόσφατη collection Haute Couture που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο Παρίσι.

H Rachel WeiszRachel Weisz

“Μέταλλο”, φτερά και βελούδο σε ένα υπέροχο συνδυασμό για την γοητευτική ηθοποιό που έχει την υπογραφή του οίκου Givenchy.

Η Emily Blunt με το βραβείο ανά χείραςEmily Blunt

Η λαμπερή ηθοποιός έκανε εμφάνιση με ροζ φόρεμα με έξω την πλάτη, “καδραρισμένη” με ένα παραμυθένιο βολάν από σατέν από τον Michael Kors.

Οι πιο ατυχείς στυλιστικές επιλογές

H Catherine Zeta Jones στο κόκκινο χαλίCatherine Zeta Jones

Για άλλη μια φορά η μελαχρινή ηθοποιός φόρεσε ένα φόρεμα που εκτιμούν μόνο στις αραβικές χώρες επειδή τους θυμίζει τις φορεσιές των γάμων τους με sexy twist.

H Kate NashKate Nash

Σαν κονφερασιέ παιδικού πάρτι αποφάσισε να εμφανιστεί η συμπαθής τραγουδοποιός, αλλά δεν πήγε σε παιδικό πάρτι…

Η Kirby Howel BaptisteKirby Howell Baptiste

Άλλη μια περίπτωση με παιδικές αναφορές για την όμορφη ηθοποιό που εμφανίστηκε ως “Barbie Red Carpet” με φιόγκους που μπαίνουν παντού…

Η Julia GarnerJulia Garner

Παλιομοδίτικη τουρκουάζ τουαλέτα από την νεαρή ηθοποιό σαν αυτές που φτιάχνουν οι φοιτητές σχολών μόδας σαν πτυχιακή εργασία.

Φωτογραφίες: Zuma Press