Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι τάσεις του χειμώνα (Μέρος 1)
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι τάσεις του χειμώνα (Μέρος 1)

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι τάσεις του χειμώνα (Μέρος 1)

Τα shows στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού συνεχίζονται και εδώ θα βρείτε το πρώτο μέρος από τη μόδα του επόμενου χειμώνα. Το 2019/2020 θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και νέες εικόνες που θα πάνε τις γυναίκες σε ένα άλλο επίπεδο στυλ.

Dior

Πατώντας πάντα πάνω στην κληρονομιά του Christian Dior, οι φαρδιές φούστες με τα σακάκια και τα φορέματα με ιδιαίτερα bustiers συνεχίζουν να εξελίσσονται. Το καρό σε διάφορα χρώματα και ιδιαίτερα υλικά όπως το δίχτυ ήταν οι πρωταγωνιστές της collection.

balenciaga

Balenciaga

Μεγάλες φόρμες με έντονους ώμους αλλά και φούστες με πουκάμισα ήταν κυρίαρχα στην collection που μόλις παρουσιάστηκε. Λίγα χρώματα αυτή τη φορά, αλλά πολύ έντονα ήταν αυτά που έδωσαν τη γραμμή στις νέες προτάσεις του οίκου.

Haider Ackermann

Με βασικά χρώματα το λευκό, το μαύρο και το βαθύ κόκκινο, ο σχεδιαστής δημιούργησε μια συλλογή πολύ σύγχρονη αλλά και πολύ θηλυκή. Το color block παλτό της φωτογραφίας ήδη έγινε αμέσως viral σε πολλά social media ανθρώπων της μόδας!

Saint Laurent

Με αρκετές επιρροές από τη δεκαετία του 80, η collection του διάσημου γαλλικού οίκου έπαιξε με με τους πολύ μεγάλους ώμους με βάτες και τα κομμάτια του κοστουμιού tuxedo. Στην ίδια λογική και τα μίνι φορέματα που είναι πλέον χαρακτηριστικά του creative director του οίκου, Anthony Vaccarello.

Hermès

Τα χαρακτηριστικά του οίκου, που είναι τα φουλάρια, το ταμπά δέρμα και το πορτοκαλί χρώμα δείχνουν να είναι ανεξάντλητα και πάντα ενδιαφέροντα. Μικρά σορτς, στενές μίντι φούστες και prints έκαναν τη συλλογή πολύ “φρέσκια” και σύγχρονη.

Valentino

Με βασικό στοιχείο σε πολλά ρούχα, εικόνες από το γλυπτό του Auguste Rodin “Το φιλί”, η συλλογή ήταν γεμάτη “έρωτα”. Σύγχρονες φόρμες και ρομαντισμός ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα σόου που ταιριάζει πολύ στη νέα εποχή του Valentino.

olivier-theyskens

Olivier Theyskens

Μία πολύ θηλυκή συλλογή χωρίς καθόλου παρελθοντικές αναφορές παρουσίασε ο ταλαντούχος σχεδιαστής με βασικό του χρώμα το μαύρο. Πολύ ωραία σχέδια bustier που υπήρχαν σε πολλά tops και φορέματα έδωσαν έναν sexy τόνο, εξαιρετικά φίνο.