Oscars 2019: Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Oscars 2019: Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Oscars 2019: Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Τα Oscars είναι κάθε χρόνο το πιο μεγάλο event για τη βιομηχανία του θεάματος. Για το κόκκινο χαλί και για τα πάρτι, οι διασημότητες ετοιμάζονται μήνες. Όση προετοιμασία και να γίνει όμως, υπάρχουν πάντα αυτές που κερδίζουν και αυτές που χάνουν στη μάχη του στυλ… Εδώ οι καλύτερες και οι “όχι και τόσο καλές” εμφανίσεις από τη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων που έγιναν πριν μερικές ώρες.

Επιτυχημένες εμφανίσεις

lady-gaga

Lady Gaga

Από τις ελάχιστες που εμφανίστηκαν με μαύρο φόρεμα στα φετινά βραβεία και το έκανε πολύ καλά! Το Alexander McQueen φόρεμά της ήταν τόσο μοντέρνο αλλά και τόσο εντυπωσιακό όσο θα έπρεπε να είναι κάθε εμφάνιση στα Oscars.

emma-stone

Emma Stone

Υπέροχη επιλογή με ένα πολύ σωστά δουλεμένο φόρεμα Louis Vuitton από μπρονζέ παγιέτες σε γεωμετρικά σχήματα και μανίκια που “εκτοξεύουν” την όλη εικόνα της όμορφης ηθοποιού.

rachel-weisz

Rachel Weisz

Μια πολύ δυνατή εμφάνιση με ένα έντονο κόκκινο φόρεμα Givenchy από τούλι και κόκκινες παγιέτες. Το πάνω μέρος που μοιάζει με cropped T-shirt από vinyl το κάνει πολύ σύγχρονο και καθόλου συνηθισμένο.

sarah-paulson

Sarah Paulson

Πολύ όμορφο χρώμα αλλά και ενδιαφέρον σχέδιο διάλεξε η επιτυχημένη ηθοποιός από τον σχεδιαστή Brandon Maxwell. Ακόμα και η γυμνή μέση σε αυτό το φόρεμα μοιάζει τόσο chic!

charlize-theron

Charlize Theron

Το υπέροχο χρώμα sky blue του φορέματος με τα νέα καστανά μαλλιά της σούπερ σταρ, δημιούργησαν μια τέλεια εικόνα. Tο τόσο απλό και πολυτελές φόρεμα του οίκου Dior είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε δει ποτέ στα Οscars.

Δεν…  πέτυχε η εμφάνιση

megan-mullally

Megan Mullally

Δυστυχώς αυτό το πουκάμισο με το παντελόνι μοιάζει σαν από “κακό” ύφασμα και το αποτέλεσμα είναι σαν κοστούμι από ένα θέαμα που δεν ήταν και μεγάλη παραγωγή…

leona-lewis

Leona Lewis

Η τραγουδίστρια με την μαγευτική φωνή μοιάζει μπερδεμένη μέσα σε ένα φόρεμα που δεν της ταιριάζει ούτε σαν χρώμα ούτε σαν ύφος. Το δε μπούστο μοιάζει σαν να μπήκε τελευταία στιγμή και δεν “έδεσε” με το υπόλοιπο…

heidi-klum

Heidi Klum

Είναι βαρετό κάθε φορά το top model να δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο το υπέροχο σώμα της… Και το κάνει πάντα με τόσο παλιομοδίτικα φορέματα που είναι σαν από βεστιάριο.

diane-warren

Diane Warren

Η συμπαθής ηθοποιός δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κίνδυνο του να μοιάζει σαν να φοράει κοστούμι για θεματικό πάρτι. Σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ, είναι μάλλον από τα χειρότερα looks που είδαμε στο φετινό κόκκινο χαλί.

serena-williams

Serena Williams

H super star αθλήτρια του τένις δείχνει να ασφυκτιά μέσα στο τόσο στενό της φόρεμα. Η επιλογή του strapless σχεδίου είναι μάλλον η πιο ακατάλληλη και δεν κολακεύει καθόλου το τόσο fit σώμα της.

Photos: Zuma Press, The Mega Agency, Abaca Press