Ο οίκος Gucci βρήκε άλλον “Παρθενώνα” να κάνει την καμπάνια του…
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο οίκος Gucci βρήκε άλλον “Παρθενώνα” να κάνει την καμπάνια του…

Ο οίκος Gucci βρήκε άλλον “Παρθενώνα” να κάνει την καμπάνια του…

Πριν από μερικά χρόνια ο οίκος Gucci ζήτησε να κάνει μια καμπάνια στην Ακρόπολη, μπροστά από το ναό του Παρθενώνα και να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό… Η χώρα μας δεν δέχτηκε το αίτημά του, οπότε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alassandro Michele βρήκε αλλού να κάνει το όραμα του πραγματικότητα, και το “πολύ ωραίο” αποτέλεσμα μόλις κυκλοφόρησε.

Στη Σικελία βρήκε έναν ναό που μοιάζει πολύ με τον Παρθενώνα και εκεί έκανε τη φωτογράφιση αλλά και ένα εκπληκτικό video για την συλλογή pre-fall 2019.

Μαζί με τον σκηνοθέτη Glen Luchford κατάφεραν να κάνουν ένα πραγματικό video art και να συνδέσουν με μοναδικό τρόπο την αγάπη του Michele για την αρχαία Ελλάδα και τον πολύ σύγχρονο μοντερνισμό.

Να αναφέρουμε ότι ο ιταλικός οίκος Gucci είναι εδώ και τρία χρόνια πρώτος στις αναζητήσεις στο internet και ότι δημιουργεί γίνεται viral και “fashion εμμονή” σε όλο τον πλανήτη. Όχι τόσο για τα προϊόντα του οίκου, όσο για τις άρτια καλλιτεχνικές του καμπάνιες.

Δυστυχώς εμείς δεν είδαμε ούτε το τόσο καλλιτεχνικό όραμα του, αλλά ούτε και τα οφέλη του να προβληθεί ένα τόσο διάσημο μνημείο με έναν τόσο όμορφο και μοντέρνο τρόπο…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bXi_KF2YfL4]