Οι 8 ωραιότερες καμπάνιες μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι 8 ωραιότερες καμπάνιες μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019

Οι 8 ωραιότερες καμπάνιες μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας κάθε σεζόν παρουσιάζουν της διαφημιστικές τους καμπάνιες και προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν κόσμο που θα χαρακτηρίζει της collections τους. Εμείς διαλέξαμε οκτώ καμπάνιες που η κάθε μια με εντελώς διαφορετικό τρόπο, δείχνουν ολοκληρωμένες εικόνες για το στυλ της συλλογής τους οίκου, αλλά και ιδέες σε εσάς για το στυλ σας!

zimmermann

Zimmermann

Ήλιος, λευκό και πέτρα συνθέτουν την εικόνα για τα ιδιαίτερα ρούχα του οίκου που ισορροπούν ανάμεσα στο bohemian και chic.

versace

Versace

Το αποτέλεσμα του video που έγινε viral στα social media με τo top model των 90s, Shalom Harlow να χορεύει ξέφρενα και να γεμίζει το κάδρο με χρώματα και αίσθηση party!

dior

Dior

Σαν συνέχεια του show που είχε ως θέμα το μπαλέτο και στην καμπάνια βλέπουμε αναφορές σε αυτό τον μαγικό χορό με το μπεζ και το λευκό να είναι πρωταγωνιστές.

saint-laurent

Saint Laurent

Σαν σε party με τα κορίτσια των rock stars ο γαλλικός οίκος παρουσιάζει sexy “άγρια” κορίτσια με πολλές αισθητικές αναφορές στη δεκαετία του 80s.

gucci

Gucci

Όλη καμπάνια του ιταλικού οίκου είναι ένας φόρος τιμής στα χολιγουντιανά μιούζικαλ του 40 και του 50 με την απαραίτητη τεράστια παραγωγή και πλήθος προσώπων.

valentino

Valentino

Με δύο διάσημα top models των 90s και 00s, την Kristen McMenamy και την Mariacarla Boscono ο οίκος κάνει ένα παλιό ιταλικό palazzo να μοιάζει με exclusive club για ξέφρενες νύχτες.

burberry

Burberry

Σε χώρους γεμάτους με design και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική το νέο πρόσωπο του βρετανικού οίκου βάζει τα “κορίτσια του” να συναγωνίζονται για το ποια είναι πιο stylish και chic.

chloe

Chloe

Διακοπές σε κάποιο νησί της μεσογείου σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά με τα πιο όμορφα boho ρούχα της χρονιάς είναι αυτό που θέλει να προβάλει η Chloe για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι.