Turkish Airlines: Τρία βραβεία στα Tourism Awards 2019
J2US

Turkish Airlines: Τρία βραβεία στα Tourism Awards 2019

Turkish Airlines: Τρία βραβεία στα Tourism Awards 2019

Τα φετινά Tourism Awards 2019 αποδείχτηκαν ιδιαίτερα για την Turkish Airlines καθώς κέρδισε τρεις διακρίσεις για τις εξής κατηγορίες:

  • Best Travel Experience στην οποία τιμήθηκε με Χρυσό βραβείο
  • Best Inbound Tourism
  • Fam and Press Trips

Τα Tourism Awards αποτελούν τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο διαγωνισμό για την Ελληνική τουριστική βιομηχανία, με κριτές μερικά από τα κορυφαία στελέχη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Πλεονέκτημα στην ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών

Η Turkish Airlines επιβραβεύθηκε για το  συγκριτικό της πλεονέκτημα στην ποιότητα και την ποσότητα των υπηρεσιών της, όπως οι διακεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει εν ώρα πτήσης, το Bosporus Experience, το Stopover καθώς και οι πολυάριθμες υπηρεσίες που παρέχει στο παγκοσμίου φήμης Turkish Airlines Lounge Istanbul.

Τα βραβεία παρέλαβε ο General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Alp Yavuzeser στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 9 Απριλίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

«Tα βραβεία είναι μια αναγνώριση της αδιάκοπης σκληρής δουλειάς μας. Στην Turkish Airlines δεν μεταφέρουμε μόνο επιβάτες αλλά κυρίως μεταφέρουμε τον πολιτισμό και τις αξίες μας, που είναι το σημαντικότερο για όλους εμάς», δήλωσε.

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Κ. Burak Özügergin με τον General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Alp Yavuzeser

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Κ. Burak Özügergin, ανέφερε: «Με κάνει περήφανο να βλέπω τα επιτεύγματα της Turkish Airlines σε Τουρκία και εξωτερικό και είμαι ευτυχής που ο εθνικός μας αερομεταφορέας συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή».

H Turkish Airlines είναι πολύτιμος υποστηρικτής του Celebrity Travel παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους εκλεκτούς καλεσμένους της εκπομπής.