Το πρώτο μέρος του Celebrity Travel στο Σάο Πάολο
J2US

Το πρώτο μέρος του Celebrity Travel στο Σάο Πάολο

Το πρώτο μέρος του Celebrity Travel στο Σάο Πάολο

Στο Σάο Πάολο με ταξί… ελικόπτερο βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δύο παρουσιαστές περιπλανήθηκαν στις γειτονιές της βραζιλιάνικης πόλης. Μαζί δοκίμασαν μερικές από τις πιο νόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές της πόλης.

Ο Mr. Travel ξενάγησε τον παρουσιαστή του “Για την Παρέα” στον καθεδρικό ναό με την κρύπτη – τάφο πάνω στον Τροπικό του Καρκίνου. Μαζί έκαναν βόλτα στην κακόφημη συνοικία του κέντρου, που κάποτε ήταν καρδιά της αριστοκρατίας. Μοναδικό σημάδι της παλιάς αίγλης, το Δημοτικό Θέατρο.

Ο Νίκος Κοκλώνης κάθισε όμως απέναντι από το Νίκο Μουτσινά και τον ρώτησε για όλα. Από τις “κομμένες” εκπομπές που έχει στο βιογραφικό του, τη σχέση του με τα social media και τις σκέψεις του να αποκτήσει παιδί. Ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως στόχος του είναι να απασχολεί τη δημοσιότητα για τη δουλειά του και όχι για τη ζωή του. Αποκάλυψε ωστόσο, πως στις σχέσεις του είναι εκείνος που κάνει τη “θεαματική έξοδο”. Ο ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά του, την απώλεια της μητέρας του και πως αυτό το γεγονός τον έφερε πιο κοντά με τον πατέρα του.

Το ταξίδι στο Σάο Πάολο, μόλις ξεκίνησε. Μείνετε συντονισμένοι στο OPEN για το δεύτερο μέρος του Celebrity Travel στη Βραζιλία, το ερχόμενο Σάββατο στις 20.00.