Νίκος Κοκλώνης: Ραντεβού στον αέρα για τον Mr Travel
J2US

Νίκος Κοκλώνης: Ραντεβού στον αέρα για τον Mr Travel

Νίκος Κοκλώνης: Ραντεβού στον αέρα για τον Mr Travel

Σε ένα σερί ταξιδίων έχει επιδοθεί ο Νίκος Κοκλώνης το τελευταίο διάστημα για τις ανάγκες των ολοκαίνουριων επεισοδίων του Celebrity Travel. Μετά το Χονγκ Κονγκ, που επισκέφθηκε μαζί με την ομάδα του “Έλα Χαμογέλα”, προορισμός του ήταν η Μαλαισία. Ωστόσο, καθώς το διαβατήριο του έληξε, ο Mr. Travel αναγκάστηκε να παραμείνει στην Ελλάδα, προκειμένου να το ανανεώσει.

Έτσι, μπορεί η ομάδα της εκπομπής, αλλά και η επίσημη καλεσμένη του ταξιδίου στην Κουάλα Λουμπούρ, Νικολέττα Ράλλη, να βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους, ο Νίκος Κοκλώνης όμως παρέμενε ως σήμερα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Tο απόγευμα της Τετάρτης, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel, πήρε το νέο του διαβατήριο και επιβιβάστηκε άμεσα στο αεροπλάνο.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instragram:

https://streamable.com/h3lq4

Η Νικολέττα Ράλλη από την άλλη βρήκε ευκαιρία να ανακαλύψει της ομορφιές της εξωτικής χώρας. Όσο αναμένει τον οικοδεσπότη της, η παρουσιάστρια εξερευνά τη Μαλαισία. Λίγο νωρίτερα ανάρτησε στο instagram φωτογραφίες από τις σπηλιές Μπατού, όπου φιλοξενούνται ινδουιστικοί ναοί και ιερά.

https://www.instagram.com/p/Bs7u_5Bhojn/

https://www.instagram.com/p/Bs-uGDhhPWl/

Περισσότερα, στις οθόνες σας, σε ένα από τα επόμενα ταξίδια του Celebrity Travel, από τη συχνότητα του OPEN.