Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Με φλερτάρουν μικρότεροι άνδρες”
J2US

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Με φλερτάρουν μικρότεροι άνδρες”

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: “Με φλερτάρουν μικρότεροι άνδρες”

Σε ένα λιτό σκηνικό με θέα τη θάλασσα στη φημισμένη παραλία της Κόπα Καμπάνα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση, τη γνωριμία με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο.

Η Ελένη Μενεγάκη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη στη σειρά του ΑΝΤ1, «Πάτερ Ημών». Στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη για το πώς ήταν τότε η παρουσιάστρια κι αν φαινόταν η εξέλιξή της, είπε: «Η Ελένη φαινόταν ότι θα γίνει πρωταγωνίστρια, γιατί όπως λέμε “το ‘χει”. Είχε τα μυαλά της στο κεφάλι της. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Η σχέση με την ομορφιά

«Είμαι υπέρ του να προλαβαίνεις τα πράγματα. Να προσέχεις τον εαυτό σου, τη διατροφή σου, να προσέχεις την ψυχή σου, να προσέχεις γενικά την εξέλιξή σου. Ο χρόνος θα αφήσει τα σημάδια του οπωσδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα αφήσει, ό,τι κι αν κάνουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε. Αλλά θεωρώ ότι είναι καλό να προσέχουμε τον εαυτό μας», λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη σχέση που έχει με την ομορφιά και το χρόνο.

Σχέση με μικρότερο;

Στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη αν θα έκανε σχέση με κάποιον 20 χρόνια μικρότερό της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε πως της φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί δεν θα μπορούσε επικοινωνιακά να την καλύψει. Ωστόσο, είπε αποστομωτικά: «Δεν φαντάζεσαι πόσο με φλερτάρουν (οι μικρότεροι). Κι αυτός είναι ένας τρόπος να καταλάβεις ότι λίγο μεγαλώνεις. Όταν ήμουν πιο μικρή δεν είχα τέτοιο “ρεύμα” […] Οι πιο μεγάλες ηλικίες είναι πιο κρατημένες στο φλερτ. Ο μικρός τα λέει».

Το κεφάλαιο Γιάννης Πάριος

«Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις τόσο φως να μπαίνει στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είναι περίεργο να σηκώνεσαι το πρωί, να βγαίνεις από το σπίτι σου και να πετάγεται κάποιος από ένα θάμνο και να σε παίρνει φωτογραφίες. Δεν ήταν κάτι που είχα συνηθίσει να ζω», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον Νίκο Κοκλώνη σχετικά με τα πρωτοσέλιδα που γίνονταν για τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο. Παραδέχτηκε επίσης, ότι στην αρχή είχε κάποιες κρίσεις πανικού. Όταν το ξεπέρασε αδιαφορούσε και το αντιμετώπιζε χαλαρά.

Σχετικά με το αν όλη αυτή η δημοσιότητα επηρέασε τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Όταν δε λειτουργεί η σχέση, δε λειτουργεί η σχέση. Δε φταίει ούτε η δημοσιότητα ούτε τίποτα άλλο», ενώ στο τέλος παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τα παιδιά του ήταν και είναι εξαιρετική.