Celebrity Travel: Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έπαιρνε την πρώτη κοινή συνέντευξη της Σίσσυς και του Θοδωρή
J2US

Celebrity Travel: Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έπαιρνε την πρώτη κοινή συνέντευξη της Σίσσυς και του Θοδωρή

Celebrity Travel: Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έπαιρνε την πρώτη κοινή συνέντευξη της Σίσσυς και του Θοδωρή

Τη μοναδική τους κοινή συνέντευξη ως ζεύγος στην τηλεόραση έδωσαν το Φεβρουάριο του 2018 ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου στο Celebrity Travel και στον Νίκο Κοκλώνη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο μακρινό Νεπάλ, ένα ταξίδι όνειρο ζωής για τον Θοδωρή Μαραντίνη που η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε να κάνει παρόλο που ήταν λίγο πιο επιφυλακτική.

Ακούστε τι είχαν πει τότε στον Νίκο για το ταξίδι αλλά και την κοινή τους συνέντευξη:

Οι καβγάδες και οι σκέψεις χωρισμού

Σε εκείνο το ταξίδι, ο Νίκος Κοκλώνης- μάλλον προφητικά!- τους ρώτησε εάν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να τους κάνει να μη μιλάνε ο ένας στον άλλον. “Η σχέση μας είναι φωτιά με φωτιά”, είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής. Αλλά και οι δύο είπαν ότι η σχέση τους είναι καρμική και είχε ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια.

“Έχουμε πει σε φάσεις να χωρίσουμε αλλά δε νομίζω ότι ο Θοδωρής μού έχει δώσει σημασία. Ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε αυτό. Εγώ έχω φτάσει να πω κουβέντες αλλά ποτέ να το κάνω πράξη”, δήλωνε πέρσι η Σίσσυ.

“Συνήθως είναι για τα παιδιά οι καβγάδες μας”, εξήγησε.

Ακούστε τι είπε:

Το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ και όσα είπε η Σίσσυ για τον γάμο της

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και δεύτερο ταξίδι, αυτή τη φορά με τη Σίσσυ και την ομάδα του “Έλα Χαμογέλα”. Και πάλι ο παρουσιαστής ρώτησε τη Σίσσυ για τη σχέση της και για το αν έφτασε ποτέ να φύγει από το σπίτι.

«Εκείνος είναι λίγο πιο ζηλιάρης, αλλά εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας έχει στοιχεία πολύ έντονα μιας σχέσης που είναι στην αρχή της. Και είναι πολλά χρόνια αυτά τα στοιχεία που δεν φεύγουν. Είναι εκεί γύρω. Αλλά υπήρχανε δύσκολες στιγμές. Οι σχέσεις έτσι είναι οι ανθρώπινες. Έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Υπήρχανε πάρα πολλές φορές που φτάσαμε στα όρια μας και εγώ και εκείνος απ’ τη δική του πλευρά και παλεύουμε γι’ αυτή την σχέση, γιατί ο στόχος μας είναι να’ μαστε μαζί».

Δείτε ολόκληρο το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο Νεπάλ:

Δείτε ολόκληρο το δεύτερο μέρος του ταξιδιού του ζευγαριού:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου ένα μήνα πριν το χωρισμό της: