Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν ήθελε τον Βασάλο στην εκπομπή της;
Best of

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν ήθελε τον Βασάλο στην εκπομπή της;

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν ήθελε τον Βασάλο στην εκπομπή της;

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και του Celebrity Travel ήταν η παρέα του “Έλα Χαμογέλα” με προορισμό το Χονγκ Κονγκ.

Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού που προβλήθηκε από το Open, ο παρουσιαστής πήγε τη Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα μοναδικό σημείο με θέα τους ουρανοξύστες της πόλης για να της υποβάλει τις ερωτήσεις του.

Γιατί δεν ήθελε τον Βασάλο στην εκπομπή;

Η Σίσσυ αποκάλυψε ότι η η αρχική της στάση απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο όταν της προτάθηκε για συνεργάτης του “Έλα Χαμογέλα” ήταν αρνητική. Και αυτό διότι δεν πίστευε ότι ως παίκτης ριάλιτι θα είχε τα φόντα να σταθεί σε εκπομπή.

Τελικά βέβαια άλλαξε γνώμη στην πορεία.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην εκρηκτική της σχέση με τον Παύλο Σταματόπουλο που είναι και κουμπάρος της.

Το περιστατικό με τον Παπανώτα, η αντίδραση του Θοδωρή και η σχέση του ζευγαριού

Ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τη Σίσσυ για το πολυσυζητημένο περιστατικό με τον Δημήτρη Παπανώτα και τα σχόλια που έκανε για τα κιλά της.

Η Σίσσυ αποκάλυψε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν αυτός που πειράχτηκε πιο πολύ και ήταν “ταύρος εν υαλοπωλείω”.

“Δεν χρειάζεται να με υπερασπιστεί ο Θοδωρής. Είναι αυταπόδεικτο ότι έχω πάρει κιλά. Δεν έχω κλειστεί στο σπίτι μου… Γιατί πρέπει να απολογηθώ;” είπε με ειλικρίνεια η Σίσσυ.

“Θεωρώ ότι είναι πολύτιμο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου, όχι, ούτε που το υπερθεματίζουν. Για μένα ο Θοδωρής είναι πολύτιμος σ’ αυτό το κομμάτι και ιδιαίτερος γιατί δεν τον νοιάζει. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δηλαδή είναι ο άνθρωπος που κι όταν χάσω κιλά, δεν μου λέει συνέχεια, α, αδυνάτισες, α, αδυνάτισες. Είναι σαν μην το βλέπει”, είπε η παρουσιάστρια.

Όσο για το ποιος ζηλεύει περισσότερο αλλά και αν έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους είπε:

“Εκείνος είναι λίγο πιο ζηλιάρης, αλλά εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας έχει στοιχεία πολύ έντονα μιας σχέσης που είναι στην αρχή της. Και είναι πολλά χρόνια αυτά τα στοιχεία που δεν φεύγουν. Είναι εκεί γύρω. Αλλά υπήρχανε δύσκολες στιγμές. Οι σχέσεις έτσι είναι οι ανθρώπινες. Έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Υπήρχανε πάρα πολλές φορές που φτάσαμε στα όρια μας και εγώ και εκείνος απ’ τη δική του πλευρά και παλεύουμε γι’ αυτή την σχέση, γιατί ο στόχος μας είναι να’ μαστε μαζί”.