Ηλίας Βρεττός: Η ανήθικη πρόταση από πασίγνωστο τραγουδιστή και οι φήμες περί σχέσης με τη Βίκυ Κάβουρα
Best of

Ηλίας Βρεττός: Η ανήθικη πρόταση από πασίγνωστο τραγουδιστή και οι φήμες περί σχέσης με τη Βίκυ Κάβουρα

Ηλίας Βρεττός: Η ανήθικη πρόταση από πασίγνωστο τραγουδιστή και οι φήμες περί σχέσης με τη Βίκυ Κάβουρα

Τελευταία εκπομπή της σεζόν είναι η σημερινή για το Celebrity Travel και ο Mr. Travel άφησε τα πιο… ζουμερά για το τέλος, παρέα με τον Ηλία Βρεττό, στο ταξίδι τους στην Πορτογαλία.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τις πρώην συντρόφους του, την επίθεση που έχει δεχθεί από μία από αυτές, την ανήθικη πρόταση που έχει δεχθεί από πασίγνωστο άνδρα τραγουδιστή και τα όσα ακούστηκαν για εκείνον και τη Βίκυ Κάβουρα

Ποια ήταν η μεγαλύτερη εξερεύνηση που έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

«Ακόμα εξερευνώ, νομίζω ότι η μεγαλύτερη θα είναι αυτή που θα έρθει. Έχω φτάσει στην άλλη άκρη του πλανήτη, του ωκεανού, για να δω μια κοπέλα για λίγο και να γυρίσω, αλλά δεν το έκανα σαν θαλασσοπόρος. Τότε προς στιγμήν πέτυχε, αλλά στην πορεία απέτυχε.

Η έκπληξη!

Ο Ηλίας Βρεττός όταν έχει χρόνο να ταξιδέψει επιλέγει δικούς του ανθρώπους για παρέα και ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα μπορούσε να του χαλάσει τη συνήθεια.

Ο Mr Travel έκανε την έκπληξη στον τραγουδιστή εμφανίζοντάς του τον αδερφό του Δημήτρη!

Ο παρουσιαστής για να μην χαλάσει την καρδιά του καλεσμένου του τον έκανε μικρότερο στην ηλικία, ωστόσο ο Ηλίας Βρεττός είναι μεγαλύτερος κατά τρία χρόνια από τον αδερφό του.

Το ατύχημα και το Άγιο Όρος

Οι τρεις άνδρες επισκέφθηκαν τη Santa Maria και ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε στο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του, αλλά και την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος.

«Πιστεύω πολύ, έχω προστάτιδα την Αγία Παρασκευή, την ημέρα που συνέβη ότι συνέβη, ο πνευματικός μου μου είπε ότι με είχε σώσει η Αγία Παρασκευή εκείνη την ημέρα. Εκείνη την ημέρα ήταν της Αγίας Φιλοθέης, οπότε είναι και οι δύο προστάτιδές μου. Δεν υπάρχει πώς. Αυτά τα πράγματα ή τα πιστεύεις ή δεν τα πιστεύεις», δήλωσε ο τραγουδιστής, ενώ ο αδερφός του δεν είχε ακριβώς την ίδια άποψη:

«Εγώ είμαι λίγο ανήσυχος στο θέμα θρησκεία, δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω. Ακόμα προσπαθώ να βρω τα υπαρξιακά μου».

Ο Ηλίας Βρεττός ωστόσο κατάφερε να τον πείσει να πάνε στο Άγιο Όρος: «Ο Δημήτρης είχε πολλές ενστάσεις, το ίδιο και ο πατέρας μου ο οποίος επίσης δεν ήθελε να πάει. Τους είπα ότι μετά από όλα αυτά που έγιναν και που είμαι καλά, θέλω να πάμε οι τρεις μας εκεί. Πήγαμε, ήταν μια μοναδική εμπειρία και νομίζω για όλους».

Οι σχέσεις με τις πρώην

Ο Νίκος Κοκλώνης στην πορεία της συζήτησης μπήκε σε πιο προσωπικά μονοπάτια, τα οποία αφορούσαν στις πρώην συντρόφους του Ηλία Βρεττού.

«Δεν έχω με καμία πρώην μου φιλικές σχέσεις. Δεν μπορείς να γίνεις φίλος μετά από κάτι έντονο και ερωτικό. Το αν θα χαιρετήσω, ή αν θα έχω μια θετικότητα όταν συναντήσω κάποια, έχει να κάνει με τον τρόπο που χωρίσαμε. Σε κάποιες θα χαμογελάσω σε άλλες θα αδιαφορήσω. Κάπως έτσι γίνεται. Θέλω όσες γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή μου πραγματικά να είναι καλά», είπε ο τραγουδιστής.

Η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες

Ο Ηλίας Βρεττός θεωρεί άνανδρο το να σηκώνει κάποιος το χέρι του σε μια γυναίκα.

«Έχει συμβεί πολλές φορές να φτάσω στο αμήν και να μου γυρίσει το κεφάλι, αλλά σε κάθε περίπτωση η βία δεν είναι ο δρόμος. Ακόμα και λογικά να το σκεφτείς, σηκώνοντας το χέρι και χτυπώντας μια γυναίκα έχεις χάσει και το δίκιο σου. Είμαι πολύ υπέρ του διαλόγου. Μπορείς να κάνεις τον άλλον να αισθανθεί πολύ πιο άσχημα με τον λόγο σου και ακόμα πιο άσχημα με την αδιαφορία σου. Συνήθως επιλέγω το τελευταίο».

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί… επίθεση από γυναίκα: «Ναι έχει συμβεί, έχω φάει ξύλο. Επειδή εκείνη την ώρα έχασε το δίκιο της, που ενδεχομένως να είχε δίκιο, απλά σηκώθηκα και έφυγα και τελείωσε. Είχε ξεχειλίσει το ποτήρι και δεν υπήρχε λόγος για διάλογο. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ η κατάσταση που δεν μπορείς να παραμείνεις».

Είναι ο Ηλίας Βρεττός ζηλιάρης;

«Έχω περάσει από πολλές πίστες και σε αυτό. Έχω υπάρξει υστερικός ζηλιάρης όταν ήμουν μικρός. Γιατί μια ζωή σχεσάκιας ήμουν, έχω κάνεις πολλές από μικρό παιδί. Έχω κάνει αρκετές πάνω από ένα χρόνο σε διάρκεια, νομίζω η μεγαλύτερη ήταν τρία χρόνια. Τότε λοιπόν ζήλευα πολύ, αλλά επειδή πιστεύω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση και την ανασφάλεια, επειδή τα έχω πολύ καλά πλέον με τον εαυτό μου, δεν μου βγαίνει το συναίσθημα. Πιστεύω ότι όσο πιο πολύ ζηλεύεις και όσο πιο πολύ τον πιέζεις, τόσο πιο πολύ τον σπρώχνεις να κάνει την κουτσουκέλα».

Με τα social media, ο τραγουδιστής δεν έχει τον χρόνο να ασχολείται, γι αυτό και τα έχει αναλάβει ο αδερφός του ο Δημήτρης, χωρίς ωστόσο να απαντάει σαν να είναι εκείνος.

«Θέλω να γνωρίζω τον κόσμο από κοντά. Με έχει κουράσει πλέον η επικοινωνία από τα social και δεν θέλω να το έχω αυτό το πράγμα στη ζωή μου, θέλω όποιος θέλει να μου μιλήσει να έρθει από κοντά».

Ανήθικες προτάσεις

Ο Ηλίας έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις και από γυναίκα και από άντρα.

«Στο παρελθόν, συνάδελφός μου άνδρας να μου την πέσει. Είναι πάρα πολύ γνωστός. Εγώ τότε έκανα τα πρώτα μου βήματα, εκείνος ήταν φτασμένος, είναι ακόμα πολύ αναγνωρίσιμος και με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα.

Όσο αφορά στις γυναίκες, πολλές φορές έχει συμβεί γυναίκες να ξεπεράσουν τα όρια και να είναι και επιθετικές και να κάνουν μια κίνηση παραπάνω. Γενικά είμαι πολύ θετικός, καλός, ευγενικός, όμως όταν ξεπεράσεις τα όρια μέσα σε 2 δευτερόλεπτα μπορώ να σου κόψω τον αέρα».

Οι φήμες για τη Βίκυ Κάβουρα

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε τον Ηλία Βρεττό στα… εύκολα και τον ρώτησε για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συνάψει σχέσεις με τη Βίκυ Κάβουρα.

«Γενικά δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά όχι με την Βίκυ δεν έχει γίνει τίποτα. Η Βίκυ είναι ένα πολύ φιλικό μου πρόσωπο, την εκτιμάω, τη σέβομαι αλλά μέχρι εκεί».