Celebrity Travel: Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στο Χονγκ Κονγκ
Best of

Celebrity Travel: Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στο Χονγκ Κονγκ

Celebrity Travel: Δείτε το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στο Χονγκ Κονγκ

Το δεύτερο μέρος του Celebrity Travel στο λαμπερό Χονγκ Κονγκ βρίσκει τον Νίκο Κοκλώνη και την παρέα του “Έλα Χαμογέλα” σε ιδιαίτερα extreme διάθεση και με την αδρεναλίνη στα ύψη! Επισκέφτηκαν το τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park, έκαναν μια νυκτερινή βόλτα στην αγορά της Temple st και απόλαυσαν ένα χαλαρωτικό παραδοσιακό μασάζ.

Στο Μακάο ο Νίκος δοκίμασε την τύχη του στα υπερπολυτελή καζίνο και στον Πύργο του Μακάο η ομάδα του “Έλα Χαμογέλα” έκανε την πιο επικίνδυνη δοκιμασία που έχει γίνει ως τώρα στο Celebrity Travel  πηδώντας με bungee jumping από ύψος 233 μέτρων!

Στο πιο τουριστικό σημείο της πόλης την πρόσοψη του ναού του Αγίου Παύλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, μας λέει για τον τρόπο που πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την «αδελφική» σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου την γνώμη του για όλες τις πρώην συνεργάτιδες του την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ναταλία Γερμανού την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη και ο Κωνσταντίνος για τον τρόπο που πλησίασε την Ευρυδίκη, τις διαφορές τους και τα μελλοντικά τους σχέδια, την σχέση του με τον Ντάνο και τους συμπαίκτες του στο Survivor και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς.