Ταξίδι στη χώρα των Ίνκας με τους αδερφούς Σεΐτη
Backstage

Ταξίδι στη χώρα των Ίνκας με τους αδερφούς Σεΐτη

Ταξίδι στη χώρα των Ίνκας με τους αδερφούς Σεΐτη

Έρχεται ένα Celebrity Travel πολλών συγκινήσεων. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα ταξίδι οδοιπορικό στο Περού που κόβει την ανάσα.

Ο Μιχάλης Σεΐτης στα υψιπέδια του Περού

Ο Μιχάλης Σεΐτης στα υψιπέδια του Περού

Μαζί του σε αυτή την εμπειρία ζωής ένας καλεσμένος με χαρακτήρα και δύναμη, ένας άνθρωπος που δεν παραιτείται με τίποτα και λατρεύει τις προκλήσεις. Ο Μιχάλης Σεϊτης. Ο Mr Travel όμως του επεφύλασσε και μια έκπληξη από την αρχή, τον αδελφό του Γρηγόρη.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο Περού

Ο Νίκος Κοκλώνης στο Περού

Οι αδερφοί Σεϊτη και ο Mr Travel μυούνται στην τέχνη του σεβίτσε

Οι αδερφοί Σεΐτη και ο Mr Travel μυούνται στην τέχνη του σεβίτσε

Με τα αδέλφια Σεΐτη βουτάμε στο κενό από τα βράχια πάνω από τον Ειρηνικό, στην γειτονιά Μιραφλόρες της Λίμα. Κάνουμε μάθημα παρασκευής σεβίτσε – το εμβληματικό πιάτο της περουβιανής γαστρονομίας – από ένα μετρ του είδους, αγγίζουμε τους θησαυρούς των πολιτισμών της περιοχής πριν τον Κολόμβο και κάνουμε ευχές στην Γέφυρα των Στεναγμών στο Μπαράνκο, τη γειτονιά των καλλιτεχνών.

Ο Νίκος Κοκλώνης

Σκαρφαλώνουμε στις Άνδεις και την ιστορική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας, η ιστορία και οι μύθοι της περιοχής περνάνε από μπροστά μας καθώς γινόμαστε μέρος της Γιορτής του Ήλιου και μαθαίνουμε τα μυστικά του Pisco, του τοπικού ποτού.

Σε υψόμετρο 3.390 μέτρων και στην αυλή ενός παλιού μοναστηριού της αποικιοκρατίας η ατσάλινη θέληση των Ίνκας μπλέκεται με την ιστορία ζωής του Μιχάλη Σεΐτη.
Ένα Celebrity Travel – καλειδοσκόπιο με χρώμα και άρωμα από το σήμερα και το χθες του Περού και πολλές συγκινήσεις.

Το πρώτο μέρος από το Περού, αυτό το Σάββατο στις 20.00, στο OPEN