Celebrity Travel: Ταξίδι αντοχής και εκπλήξεων για τον Νίκο Κοκλώνη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο
Backstage

Celebrity Travel: Ταξίδι αντοχής και εκπλήξεων για τον Νίκο Κοκλώνη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Celebrity Travel: Ταξίδι αντοχής και εκπλήξεων για τον Νίκο Κοκλώνη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Σε ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής θα μας μεταφέρει το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel αυτήν την Πέμπτη στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στο Οpen.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα κάνει το παν για να ζηλέψουμε -με την καλή έννοια!- αυτό το τόσο μοναδικό ταξίδι του στη γη των αιώνιων παγετώνων, εκεί που συναντιέται ο Ειρηνικός με τον Ατλαντικό ωκεανό.

Ο Mr Travel μάς πηγαίνει -κυριολεκτικά- στην άκρη του κόσμου, ξεκινώντας την μαγευτική αυτή περιήγηση από την πρωτεύουσα της Γης του Πυρός, την πόλη Ushuaia (προφέρεται Ουσουάγια), την νοτιότερη πόλη του πλανήτη, παρέα με έναν καλεσμένο που αγαπά το ρίσκο και την περιπέτεια και σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό: τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Παίρνοντας δυνάμεις από το τονωτικό αφέψημα mate, αγαπημένο των ντόπιων παρά την πικρή γεύση του, ξεκινούν τη συναρπαστική τους περιπλάνηση, κάνοντας μια… “παγωμένη βουτιά” στην πλούσια, γοητευτική και γεμάτη μυστήριο ιστορία της Παταγονίας.

Στο πέρασμα Canal Beagle -δημοφιλής προορισμός για κρουαζιερόπλοια που πραγματοποιούν κρουαζιέρες στα παγωμένα νερά του- Νίκος και Δημήτρης θα συναντηθούν με νωχελικούς θαλάσσιους λέοντες και κορμοράνους, μέχρι να επιβιβαστούν στο ιστορικό ατμοκίνητο τρένο των καταδίκων, γνωστό ως το «Τέλος του Κόσμου» (Fin den Mundo), που παρά το… τρομακτικό όνομά του, οδηγεί σ’ ένα μαγευτικό τοπίο: χιονισμένα βουνά, ορμητικά ποτάμια, άγρια άλογα σε μια σχεδόν σκηνοθετημένη αρμονία.

https://streamable.com/78asq

Το ταξίδι συνεχίζεται 900 χιλιόμετρα βορειότερα, στην καρδιά της Παταγονίας της Αργεντινής, στη λίμνη Αρχεντίνο, σε απόσταση αναπνοής από τον παγετώνα Περίτο Μορένο. Απαραίτητη είναι η στάση στο El Calafate, την πόλη των παγετώνων, και το Εθνικό Πάρκο Los Glaciares με τους 48 παγετώνες

Εκεί ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα μοιραστεί τις αλήθειες του με το Νίκο Κοκλώνη, σε μια εξομολόγηση «καρδιάς».