Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη στον Νίκο Κοκλώνη
J2US

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη στον Νίκο Κοκλώνη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη στον Νίκο Κοκλώνη

Το Celebrity Travel βρέθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Mr Travel έκανε ένα ταξίδι μύησης στην πρωτεύουσα της σάμπα, του καρναβαλιού και του χαλαρού τρόπου ζωής με συνταξιδιώτη του τη λαμπερή Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις της, τις πλαστικές αλλά έκανε και μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η σχέση της με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Ως πρώην σύντροφος του Γιάννη Πάριου, ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν έχει καλή σχέση με την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή Σοφία Αλιμπέρτη. Απάντησε θετικά αλλά είπε ότι δεν ζήτησε τη συμβουλή της όταν χώρισε από τον Γιάννη.

Ο σύντροφος και το παιδί που έχασε

Η λαμπερή ηθοποιός, σε ένα ρομαντικό σκηνικό στη διάσημη παραλία Κόπα Καμπάνα, έκανε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις στον Νίκο Κοκλώνη.

Το Celebrity Travel στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Η Αλεξάνδρα μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς πήρε την απόφαση να μην κάνει παιδί. “Φοβόμουν όλη αυτή την ευθύνη”, είπε.

«Κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και ήθελα να το κρατήσω, ήταν στον δεύτερό μου γάμο, είχα αποφασίσει να το κρατήσω. Αλλά η φύση στα 42 κάτι, αποφάσισε ότι ξέρεις κούκλα μου, δεν γίνονται όλα, τώρα που το θες… δύσκολα».

“Με πόνεσε πάρα πολύ, σε βαθμό που δεν το είχα φανταστεί. Όταν έχεις μέσα σου μία ζωή είναι δύσκολο.  Ήμουν 3 μηνών και ήταν κάτι που είχα αρχίσει να το ονειρεύομαι”, είπε.

“Το χειρότερο από όλα είναι ότι την επόμενη μέρα (από τη διακοπή της κύησης) είναι ότι είχα πρεμιέρα”, είπε η ηθοποιός.

Η άσχημη εμπειρία του πλαστικού

Η Αλεξάνδρα εξομολογήθηκε ότι έχει πάει σε πλαστικό για να αφαιρέσει μια “σακουλίτσα” όπως είπε από τα μάτια της. Όμως τρόμαξε καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος της πρότεινε να αλλάξει πολλά πράγματα πάνω της.

Το δεύτερο μέρος της εκπομπής στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τη συχνότητα του OPEN.