Τηλεοπτικές (και όχι μόνο) καταιγίδες!
Nikopolis Blog

Τηλεοπτικές (και όχι μόνο) καταιγίδες!

Τηλεοπτικές (και όχι μόνο) καταιγίδες!

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, διαψεύδει και σχολιάζει

Δεύτερη αναβολή πήρε η πρεμιέρα στο Fix της Θεσσαλονίκης και μάλιστα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Χολίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκονταν ήδη στη συμπρωτεύουσα για τις τελευταίες τους πρόβες.

Αν ακούσει κανείς τα χρήματα που παίρνουν οι τραγουδιστές για να ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σίγουρα θα ζαλιστεί!

Μήπως, λέω μήπως, θα ήταν πιο χρήσιμο να επενδυθούν αυτά τα λεφτά για την πραγματική ποιότητα ζωής των πολιτών; Οι τραγουδιστές τη δουλειά τους κάνουν βέβαια και δεν πρέπει να τα βάζει κανείς μαζί τους.

Η απαγόρευση καπνίσματος διαφημίζεται παντού ως κατόρθωμα της κυβέρνησης αλλά δυστυχώς στα περισσότερα μπουζούκια και τα κλαμπ, ειδικά μετά τις 3, γίνεται επανάσταση!

Άμα θέλει κάτι ο Μάρκος Σεφερλής κανένας δεν τον σταματά! Το σενάριο που κυκλοφόρησε περί αρπαγής του από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ καθόλου δεν ευσταθούσε φυσικά αφού κανένα κανάλι μέχρι στιγμής δεν έχει αγοράσει το βραδινό show που θέλει να πουλήσει.

Την ίδια στιγμή βέβαια ο ΑΝΤ1 σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τις Παρασκευές με τις επαναλήψεις των θεατρικών του έργων. Δυστυχώς όμως τα απογοητευτικά νούμερα που είχε κάνει το show του στο Mega (δική του παραγωγή που του κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ) είχαν κάνει κακό τότε και στην τηλεθέαση της πρωινής του εκπομπής που είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές.

Όλοι λένε πάντως πως στο Hairspay φέτος δίνει ρεσιτάλ!

Όσο για το «Κλάμερ εναντίον Κλάμερ» που θα πρωταγωνιστούσε η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά με τη Βίκυ Κάβουρα στο Περοκέ…. δεν θα το δούμε τελικά ποτέ και ας είχαν ξεκινήσει πρόβες. Η τελευταία αποχώρησε αφού δεν συμφώνησε τελικά με την παραγωγή και ο ταλαντούχος Μάρκος ήδη ετοιμάζει εντατικά άλλο έργο για το θέατρό του.

Αν και έχει γραφτεί ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα βγει από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο format έχει μείνει ελεύθερο και μπορεί να το διεκδικήσει όποιο κανάλι επιθυμεί.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι την τελευταία φορά που το είδαμε, η παραγωγή είχε δυσκολευτεί πολύ να βρει πραγματικά ταλέντα αφού οι αιτήσεις συμμετοχής δεν ήταν πολλές και οι περισσότερες από αυτές δεν είχαν τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Σε άσχημη ψυχολογική διάθεση βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα. Έντονη αμηχανία υπάρχει πλέον και στο κανάλι, ενώ το ΕΣΡ φαίνεται πως θα εξαντλήσει όλη την αυστηρότητά του.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Λιάγκας πήρε πάνω του όλο το βάρος της ευθύνης, που ήταν στην πραγματικότητα συλλογική, και δεν βγήκε ποτέ να «δώσει» τους συνεργάτες του για να βοηθήσει τη δική του εικόνα.

Και όσοι ξέρουν από τηλεοπτικό παρασκήνιο, αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, οπότε οφείλουμε να το εκτιμήσουμε.

Και βλέπεις φέτος στους νικητές της σεζόν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης λοιπόν, που τα είπε πολύ ωραία στην Ντέπυ Γκολεμά πριν από λίγες μέρες, είναι παίκτης ψυχολογίας.

Φέτος που το lead in τον ευνοεί πανηγυρικά, ο ίδιος βγαίνει πολύ καλύτερος και κρατάει το κοινό. Σε λίγο φυσικά θα πρέπει να φιλοξενήσει μέχρι και τους οπερατέρ και τους μοντέρ από τις «Άγριες Μέλισσες» για να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της σειράς, αλλά ευτυχώς μέχρι το καλοκαίρι το καστ θα έχει αρκετές προσθήκες.

Μιλώντας για lead in, και στριπτίζ να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα δεν μπορεί να απογειώσει τα νούμερα στο πρώτο ημίωρο, με την τόσο χαμηλή πάσα που παίρνει. Παρόλα αυτά η εκπομπή θεωρείται μεγάλο ατού για τον σταθμό αφού πολλές φορές έχει έρθει και πρώτη στη ζώνη της.

Το καλοκαίρι πάντως ετοιμάζεται μια πολύ δυνατή μεταγραφή στην ψυχαγωγία που θα προκαλέσει ντόμινο μετακινήσεων. Το πρόσωπο όμως αυτό θέλει μαζί του όλη την ομάδα του και ίσως αυτό σταθεί εμπόδιο.

Πάμε τώρα για ένα μικρό αποκλειστικό:

Η ηγεσία του νέου Mega ενδιαφέρεται σοβαρά να διεκδικήσει τα επόμενα Καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς. Ναι αυτά που έγιναν φέτος χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και δεν τα πήρε χαμπάρι κανείς.

Τελευταίο «θύμα» της γνωστής διαδικτυακής οικονομικής απάτης που έχει αναγκάσει πολλούς διάσημους Έλληνες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προφανώς θα αναγκαστεί να ακολουθήσει και εκείνος τη νομική οδό.

Μέχρι και Σάββατο κάνουν γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες» για να προλάβουν τον χρόνο. Φανταστείτε ότι κάποιες σκηνές που βλέπουμε στα επεισόδια τυχαίνει να έχουν γυριστεί και πέντε μέρες πριν!