Τηλεοπτικά παράπονα, γαμήλιες προετοιμασίες και συμβόλαια που ανανεώνονται
Nikopolis Blog

Τηλεοπτικά παράπονα, γαμήλιες προετοιμασίες και συμβόλαια που ανανεώνονται

Τηλεοπτικά παράπονα, γαμήλιες προετοιμασίες και συμβόλαια που ανανεώνονται

Μεγάλη Εβδομάδα μπαίνει σε λίγο αλλά η γαλήνη δεν έχει φωλιάσει ακόμα στις καρδιές των εγχώριων σταρ.

Πάει που λες ο Μαυρίδης στη Μελέτη και λέει όσα δεν είχε πει μέχρι σήμερα. Τι είπε;  Ότι ο Σάκης ουσιαστικά τον εξαπάτησε, αυτό δεν καταλάβαμε; Άντε να βρεις και τον Τανιμανίδη τώρα στην Καραϊβική να απαντήσει. Αλήθεια, ο Γρηγόρης που τον είχε φιλοξενήσει τον Δεκέμβρη και δεν του είχε πει τίποτα για όλα αυτά, δεν θα είναι επίσης λίγο δυσαρεστημένος;
Για να μη σου πω για τη Φαίη Σκορδά, που βρήκε το πρωί την ευκαιρία να πει ότι δεν είχε καλή εμπειρία με τον Μαυρίδη. Δεν θυμάσαι τι είχε γίνει; Δεν είχε δεχτεί να πάει στην εκπομπή της γιατί τον κακολογούσαν, λέει εκείνος, όσο ήταν μέσα στο Nomads.
Και επειδή όλοι λένε τον πόνο τους αυτές τις μέρες, να πω κι εγώ τον δικό μου. Δεν είναι περίεργο που σήμερα (και όχι μόνο) το νέο τεύχος του ΟΚ! «έπαιξε» στο Happy Day, στη «Φωλιά των Κου Κου», στο «Ευτυχείτε» και στην «Ελένη», αλλά όχι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που είναι και στον ίδιο όμιλο και έχουν υποχρέωση να το δείχνουν; Καλά θα μου πεις, πρώτη φορά είναι; Δεν έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια; Τελοσπάντων, να ευχαριστήσω τους άλλους συναδέλφους για την ευγενική στήριξη σε μια εποχή που τα περιοδικά την έχουν τόση ανάγκη. Για να μη σου πω πόσες δεκάδες φορές με έχουν ρωτήσει πώς γίνεται ο ΑΝΤ1 να έχει στο πρωινό πάνελ του τον διευθυντή ανταγωνιστικού περιοδικού! Δεν βαριέσαι, δημοκρατία έχουμε και όλοι οι καλοί χωράνε! Για να λέμε και τα σωστά, όσο και αν εκτιμώ τη Φαίη, εγώ εκεί δεν θα ταίριαζα κιόλας γι’ αυτό και δεν το ζήτησα ποτέ (ούτε μου το ζήτησαν).
Το σωστό όμως να λέγεται. Η εκπομπή της Καινούργιου κάνει πλέον καλά νούμερα και ας κοροϊδεύουμε εμείς τα «Διλήμματά» της και την κυρία Μάρα με τα σμυρνέικα μαγιολίκια της. Γι’ αυτό στο Open θα τη συνεχίσουν και του χρόνου παρόλο που κάποιοι είχαν βιαστεί να πουν το αντίθετο. Ειδικά αν του χρόνου παίρνει, όπως (ορθά) ακούγεται, lead in από το infotainment του Γιώργου Λιάγκα, η σεζόν θα της πάει θαυμάσια.
Ξέρεις ποια άλλη συνεχίζει σίγουρα του χρόνου; Η Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha. Από μέρα σε μέρα υπογράφει μαθαίνω. Και να σκεφτείς ότι αρχικά την προόριζαν για άλλη ζώνη. Τελικά το late night της πήγε καλύτερα.
Σε πολύ στενό κύκλο, θα γίνει, λέει το ΟΚ!, ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια τον Ιούνιο. Οικογένειες και πολύ στενοί φίλοι. Αυτό ήθελαν και οι δύο. Και όχι δεν είναι έγκυος η Τζένη όπως ακούστηκε. Τουλάχιστον η ίδια το διαψεύδει παντού κατηγορηματικά.
Είδες και τις φωτογραφίες στο εξώφυλλό μας. Που περπατάνε χέρι χέρι βγαίνοντας από το μαγαζί του καλού φίλου της Τζένης, Φώτη Σεργουλόπουλου. Ας είναι καλά μια καλή συνάδελφος που είχε πάει κι αυτή στο Artisanal και μόλις τους είδε, έσπευσε να μας ειδοποιήσει- όχι, φυσικά και δεν ήταν στημένο το paparazzi!
Και μιας και είπα paparazzi, εκείνη που έχει γίνει εσχάτως πολύ χαλαρή απέναντί τους είναι η Ελένη Μενεγάκη. Πάνε οι εποχές που τους έβλεπε και έβαζε την τσάντα της μπροστά το πρόσωπό της. Η γυναίκα είναι πολύ ευτυχισμένη και της φαίνεται!