Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά;
Nikopolis Blog

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά;

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά;

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το outsider της σεζόν και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αρχικά ειρωνευτεί τους ανθρώπους του Open που του έδιναν μια ακόμα ευκαιρία στην απογευματινή ζώνη. Τελικά, ο Νίκος και το Open έκαναν την έκπληξη της σεζόν με μια εκπομπή που σημείωνε τριπλάσια νούμερα από τον μέσο όρο του σταθμού.

Τόσο εκείνος που ήταν στα καλύτερά του, όσο και ο σταθμός που του έκανε όλα -σχεδόν- τα χατίρια από την αρχή (όσοι έχουν δουλέψει μαζί του ξέρουν ότι δεν είναι μία απλή περίπτωση ο Νίκος Μουτσινάς) το «Για την παρέα» ήταν η εκπομπή που όλοι οι σταθμοί θα ήθελαν του χρόνου στο πρόγραμμά τους.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο ΣΚΑΪ που αναδιοργανώνει δυναμικά το πρόγραμμά του μετά το διαζύγιο με την Acun Medya. Ο Νίκος Μουτσινάς και η ομάδα του – ειδικά μετά την απομάκρυνση  Μαραγκουδάκη – Καλημέρη- έδειχναν ανοιχτοί σε συζητήσεις αν κάποιος είχε την καλή διάθεση να σπάσει τη ρήτρα των 200.000 ευρώ που όριζε το σύμβολαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να ακούγεται υψηλό αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά βατό για τα τηλεοπτικά δεδομένα, όταν μιλάμε για μια τόσο μεγάλη επιτυχία, που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο υψηλή σε έναν σταθμό με μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Αν και η πληροφορία γύρω από τη μετακόμιση του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του Φαλήρου δεν επιβεβαιώνεται από κάποια πλευρά (προς το παρόν) το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον παρουσιαστή και την ηγεσία του Open.

Το κανάλι φυσικά δεν θέλει να χάσει τον πιο επιτυχημένο του παρουσιαστή αλλά και εκείνος σίγουρα, παρά τα παράπονά του, δεν ξεχνά ότι ο συγκεκριμένος σταθμός του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που ήθελε στην τηλεόραση, αλλά κανείς δεν έδειχνε να τον πιστεύει.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι του χρόνου ο Νίκος Μουτσινάς θα βρει έναν ισχυρό αντίπαλο στο γήπεδό του, που δεν είναι άλλος από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη δική του προσπάθεια στον Alpha!