Τι συμβαίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη;
Nikopolis Blog

Τι συμβαίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη;

Τι συμβαίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη;

Πολύς λόγος έχει γίνει για την ανανέωση (ή μη) του συμβολαίου της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε μια πιο δύσκολη χρονιά φέτος από πλευράς ανταγωνισμού αλλά κατάφερε να κρατηθεί πιο ψηλά από τον άμεσο «αντίπαλό» της.

Παρόλα αυτά, και ενώ εκείνη είχε δηλώσει ότι συνεχίζει κανονικά στο Star, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για το αντίθετο. Είχαν προηγηθεί μάλιστα και κάποιες φήμες περί μεταγραφής της σε άλλο μεγάλο κανάλι (και μάλιστα σε επιτελική θέση, πίσω από τις κάμερες), τις οποίες εκείνη δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ποτέ (οι πληροφορίες του Znews λένε ότι είχαν γίνει κάποιες αναγνωριστικές συζητήσεις).

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λοιπόν, αν και δεν έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κηφισιάς, αφού η διοίκηση είναι πολύ ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της και τη συνεργασία τους γενικότερα. Σε αντίθεση όμως με τον ΑΝΤ1 ή άλλους σταθμούς που έχουν ως στρατηγική να ανακοινώνουν αμέσως τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, το Star έχει μια διαφορετική προσέγγιση, καθώς δεν έχουν ανανεώσει ακόμα όλα τα «πρωταγωνιστικά» πρόσωπα του σταθμού και επιπλέον προτιμάει, όπως μαθαίνουμε, να μην δίνει λεπτομέρειες για τη διάρκεια ισχύος των συμβάσεων που υπογράφονται.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πάντως είναι αν η Τατιάνα Στεφανίδου παραμείνει απέναντι στη Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς την επόμενη σεζόν, στα πλαίσια ενίσχυσης του ψυχαγωγικού προφίλ του ΣΚΑΪ -και πάντα σε συνάρτηση με την διακοπή της συνεργασίας με την Acun Medya- ακούγεται  ότι το «Μαζί σου» θα αλλάξει ώρα μετάδοσης και θα προβάλλεται πιο αργά το μεσημέρι ή και νωρίς το απόγευμα.